Ihonhoito

Helmellinen retinolihoitoa illassa valmistelee ihon tulevaan kesään

Kovasti alkaa olemaan jo kevät ja tuleva kesä mielessä. Olen kova ottamaan aurinkoa ja nautin kevään ensimmäisistä aurinkopäivistä aina täysillä. Siksi onkin aika ottaa varaslähtö kevääseen ja aloittaa ihon valmisteleminen tuleviin aurinkopäiviin. Kirjoitin aiemmin täällä Darphinin kapselihoidoista ja toinen näistä onkin mitä oivallisin hoito pitkän talven jälkeen väsyneelle iholle. Minun ihoni on taipuvainen pigmenttimuutoksiin ja suurin apu, mitä olen saanut maksaläiskäongelmiini onkin tullut näistä Darphinin helmikapseleista. Siksi otankin nyt käyttööni seuraavan kuukauden ajaksi Darphin Ideal Resource Youth Retinol Concentrate -kapselit, sillä haluan saada kunnon retinoli tehohoidon iholleni ennen lumien sulamista.

Retinoli uudistaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä.

Miksi juuri retinolihoito?

Retinoli on todistetusti yksi ihonhoidon tehokkaimmista ainesosista. Sen teho on todistettu tieteellisesti ja tunnustettu myös lääketieteessä. Itse tarvitsen sen sisältämiä anti-ageing ominaisuuksia tähän aikaan vuodesta ehkä enemmän kuin koskaan. Retinoli vähentää kaikkia ikääntymisen merkkejä iholla ja se silottaa juonteita ja lisää huomattavasti ihon kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Se, mitä itse haen tältä hoidolta on sen ihoa kuoriva vaikutus. Se poistaa kuolleet ihosolut tehokkaasti ihon pinnalta ja mahdollistaa ihon tehokkaamman uudistumisen häivyttäen samalla pigmenttihäiriöitä kuten maksaläiskiä.

Kauniit kapselit tuovat uusia tuulia iholle ennen kesää.

Miten se toimii?

Retinoli eli A1-vitamiini imeytyy tehokkaasti hyvin syvälle ihoon ja se pystyy säätelemään solujen uudistumista ja erilaistumista. Iho tarvitsee uudistuakseen kollageenia ja retinoli auttaa sidekudossoluja tuottamaan lisää kollageenisäikeitä. Se tehostaa myös elastiinikuitujen muodostumista ja nämä ovat suorassa yhteydessä ihon kimmoisuuteen. Kun ikää tulee lisää, elastaanin määrä vähenee ja tämä näkyy ihon veltostumisena. Retinolin puute voi näkyä myös ihon kuivumisena ja haurastumisena sekä juonteiden yms. ikääntymisen merkkien lisääntymisenä. Miksipä ei siis antaisi iholle tätä tehotippaa, kun sitä kerran on tarjolla.

Käännä helmen pää irti, niin saat vapautettua retinoliöljyn.

Auringonpalvojan taustajoukot

Tämä on juuri se juttu, jonka haluan antaa iholleni: Uudistaa ihon tulevaa kesää varten. Olla parhaimmillani, kun aletaan kaivautua pois kotisohvalta ja uskaltautua ihmisten ilmoille. Mielessä pyörivät myös tulevat matkat ja auringosta nauttiminen palmun alla. (En suostu luopumaan tästä ajatuksesta koskaan, olipa maailmantilanne mikä hyvänsä) Niinpä aion hoitaa ihoni niin hyvään kuntoon, kuin vaan ehdin ennen tulevaa kesää. Sitten saankin nauttia tasaisemmasta ja kauniimmasta rusketuksesta, eikä meikatessa tarvitse aina tapella täydellä forcella syntyneitä maksaläiskiä vastaan. Auringonotosta en varmasti luovu koskaan, vaikka pyrin kyllä suojaamaan kasvojani liialliselta auringolta. (En ole tässä kylläkään onnistunut vielä yhtenäkään vuotena, mutta koitetaas taas.) Myös siksi retinolihoito on hyvä tehdä juuri nyt, sillä se toimii tehokkaana antioksidanttina ja se vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja näin ollen vähentää myös UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Voi, kun joku olisi kertonut minulle tästä 20 vuotta sitten!

Kevät on auringonpalvojalle mitä otollisin aika tehdä retinolihoito.

Miksi juuri Darphinin hoito?

Olen tässä kolmen viime vuoden aikana tutustunut syvällisemmin Darphinin maailmaan ja täytyy sanoa, että olen aivan myyty. En kirjoittelisi tätä juttua juuri nyt, ellen olisi omien käyttökokemuksieni kautta vakuuttunut näiden tuotteiden tehokkuudesta ja toimivuudesta. Tässä ammattitason hoitosarjassa yhdistyvät taidokkaasti aromaterapia, kasviteknologia, tieteelliset innovaatiot ja ranskalainen ihonhoidon huippuosaaminen. Mitä enemmän olen tämän sarjan tuotteita kokeillut, sitä enemmän janoan lisää. Enkä yhtään enää ihmettele, miksi Darphinin upea hoitola Ranskan Rue Saint Honorélla on Pariisin Muotiviikkojen aikaan täysin bookattu.

Ranskaista ylellisyyttä ihonhoitoon.

Darphin Ideal Resource Youth Retinol Concentrate

Nämä retinoliöljykapselit ovat minun valintani, kun haluan uudistaa ihoani tehokkaasti ja samalla nauttia ylellisestä pehmeyden tunteesta ihollani. Retinolin lisäksi kapselit sisältävät mitä hienoimpia kasviöljyjä, jotka pitävät huolen siitä, että iho saa samanaikaisesti myös runsaasti kosteutusta ja ravitsemista, sillä retinolihoito on niin tehokas, että se saattaa aluksi aiheuttaa ihon hilseilyä. Tämä on vaan merkki siitä, että hoito todella toimii, joten ei syytä huoleen, nämä öljyt hemmottelevat ihoasi koko hoitokuurin ajan.

Käytä osana Darphin ihonhoitoasi tai yhdistä minkä tahansa käyttämäsi linjan kanssa.

En kuitenkaan suosittele tätä atooppiselle, erityisen kuivalle tai ruusufinnistä kärsivälle iholle. Akneiholle retinoli puolestaan sopii, mutta kannattaa aloitella pikku hiljaa esim. joka toinen ilta tai harvemmin, jotta iho pikkuhiljaa tottuu rauhassa retinolin vaikutuksiin. Alussa saattaa tosiaan esiintyä ihon kuivuutta, punoitusta ja pientä kirvelyä, mutta nämä menevät ohi ihon tottuessa hoitoon. Itselläni nämä vaikutukset olivat pieniä, sillä Darphinin retinolihoidossa on paljon hoitavia öljyjä, jotka kosteuttavat ihoa ja toimivat hyvänä vastapainona retinolin vaikutuksille. Siksi suosittelenkin valitsemaan laadukkaan tuotteen, kun mietit retinolihoitoa.

Käyttö

Minä käytän tätä hoitoa nyt kuukauden ajan, joka ilta. Pesen ensin kasvoni ja laitan sen jälkeen muutaman pisaran jotain oikein ihanaa kasvovettä. Kapselihoidon voi yhdistää mihin tahansa ihonhoitosarjaan, mutta vahva suositus myös Darphinin Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Splash Mask Lotion – hoitonesteelle. Palataan tähän vielä myöhemmin, mutta sanottakoon, että kyseessä on kasvovesi, joka on täysin omaa luokkaansa.

Darphinin kapselit sisältävät syväkosteuttavia öljyjä, jotka tasapainottavat hoitoa.

Hoitoveden jälkeen laitan seerumia ja tämän jälkeen levitän kasvoilleni yhden helmellisen retinoliöljyä. Etenkin tässä välissä kannattaa antaa kasvoille pientä ylöspäin suuntautuvaa hierontaa. Se auttaa stimuloimaan vaikuttavia ainesosia ja tuntuu myös aivan taivaalliselle. Muistutuksena vielä, että tämä sopii myös silmänympärysiholle ja sen sisältämät Jojoba-, Macadamian siemen-, Seesami- ja Arganöljy tuovat oman ylellisen säväyksensä hoitoon.

Hetken kuluttua laitan iholleni hoitovoidetta, jotta saan maksimaalisen kosteuden ja tehostetun hoidon vietyä täydellisesti maaliin. Ihonhoidon päätteeksi voi silmänympärysalueelle taputella kevyesti vielä esimerkiksi Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye&Lip Contour Cream -silmänympärysvoidetta ja sitten hoito onkin täydellinen. Itselläni on käytössä 60 kapselia sisältävä purkki ja käytän siitä puolet keväällä ja puolet syksyllä. Kesän jälkeen on nimittäin aika antaa iholle jälleen samainen tehohoito, jotta saan maksaläiskät pysymään kurissa. Ja muistathan aina käyttää päivisin suojakerrointa, kun aloitat retinolihoidon. Tämä on hyvin tärkeää, sillä iho uudistuu ja on herkempi myös auringon vaikutuksille.

Tästä on tullut minulle vakiintunut ihonhoitorituaali ja suosittelen tätä lämpimästi kaikille samojen ongelmien kanssa tuskailijoille. Mikäli joku miettii haluavansa kokeilla tätä hoitoa, niin voin ilokseni kertoa, että Darphin toi tästä markkinoille myös pienemmän, 15kpl:n pakkauksen, jolla pääsee tekemään intensiivisen kahden viikon retinolihoitokuurin. Näitä löytyy meidänkin Emotionista ja Sokoksen verkkokaupasta hintaan 29.90€. Kannattaa kokeilla, on takuulla hintansa väärti.

Paras kokeilemani retinolihoito.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *