Ihonhoito

Ikääntyvän ihon tehohoitoyksikkö by Estée Lauder

Tällä kertaa kirjoitan Teille yhdestä minun aivan suosikki tuoteperheestä, nimittäin Estée Lauder Advanced Night repair -linjasta. Linjan seerumi on seurannut minua jo vuosia ja se on kuin magneetin tavoin koonnut ympärilleen nämä kolme muuta tuotetta, joiden anti ageing -vaikutukset ovat vieneet sydämeni täysin.

Estee lauder night repair ihonhoito
Pieni pisara riittää jo pitkälle.

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex on Estée Lauderin ihonhoidon kulmakivi ja heidän ehdottomasti myydyin seerumi. En voi tarpeeksi ylistää tässä, kuinka mielettömiä tuloksia tällä saa jo pienessä ajassa. Night Repair -seerumi nimensä mukaan käynnistää yön aikana ihon uusiutumisprosessin ja korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä huomattavasti. Se sekä korjaa juonteita, että napakoittaa ihoa, mutta parasta siinä on kuitenkin sen yltiösamettinen koostumus, joka jättää ihon niin pehmeäksi, että sitä on jo vaikea uskoa todeksi. Hyaluronihappoa tähän seerumiin on laitettu saavilla, ei lusikalla, ja se sitoo kosteuden iholle jopa 72 tunnin ajaksi. Eli hyvät Milla Magiat: Tätä aina kasvoille, kun lähdette pitkälle lennolle.

Estee lauder night repair ihonhoito
Koostumukseltaan lyömätön.

Seerumin kyytipojaksi tehotiiviste

Nimestään huolimatta linja ei ole kuitenkaan tarkoitettu vain yön ajaksi, vaan sitä voi käyttää aamuin illoin. Ja täytyy kyllä sanoa, että tämä nopeasti imeytyvä, ihoa tasoittava ja heleyttävä seerumi on mitä mainioin myös meikin alla. Itse olen käyttänyt tätä kasvoveden jälkeen, voiteen alla ja joskus jopa yksinkin. Kunnes sitten löysin sille aivan täydellisen sisartuotteen, Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate -tehotiivisteen.

Estee lauder night repair tehohoito
Anti-ageing ihonhoidon tehoduo.

Jos kuvailisin seerumin koostumusta hennon geelimäiseksi, niin tehotiiviste on puolestaan hieman runsaampi ja maitomaisempi, joka sulaessaan iholle ottaa myös hyvin seerumin kaltaisen muodon. Tämän tuotteen pääominaisuus on rauhoittaa ihoa ja vähentää ärsytyksen tunnetta välittömästi. Sitä suositellaan käytettäväksi, kun iho tuntuu olevan stressaantunut, ärtynyt, punoittava tai muuten epätasapainossa. Itse käytän tätä nykyisin aina Night Repair -seerumin kanssa, sillä nämä tanssivat niin käsittämättömän hyvin yhteen, että välillä se tunne on vaan saatava kokea uudelleen. Kun laitan nämä yhdessä, en lisää enää erikseen yövoidetta. Voit kuitenkin laittaa vielä myös yövoidetta, jos oma ihosi tuntuu tarvitsevan sitä.

night repair seerumi
Vasemmalla näkyy seerumin koostumus ja oikealla hieman maitomaisempi, rauhoittava tehotiiviste.

Silmänympärykselle oma resepti

Jotta käyttökokemus olisi täydellinen, löytyy sarjasta samanlainen kattaus myös silmänympärysihon tarpeisiin. Advanced Night Repair Eye Serum Synchronized Complex II avaa pelin sen meidän tärkeimmän alueen hoitamiseksi. Tämä silmänympärysseerumi hoitaa kokonaisvaltaisesti ihan niitä kaikkia ikääntymisen merkkejä, joita silmänympäysiholle on päässyt hiipimään. Juonteet, rypyt, sameus, epätasainen sävy, tummuus ja turvotus saavat kertaheitolla lähtöpassit.

anti-ageing skincare
Itse laitan aina silmänympärysvoiteen alle myös silmänympärysseerumin.

Kun tätä seuraa vielä Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix – silmänympärysvoiteella, saa silmänympärysiho vielä vahvemman anti-ageing hyökyaallon, joka tullessaan myös vahvistaa ja pehmentää herkkää silmänympärysihoa. Tämä silmänympärysvoide on erityisen ravitseva sen ChronoluxCB -teknologian ansiosta ja se tukee myös ihon omaa yöllistä korjausprosessia. Voiteen korkissa on hierontapää, jolla voi vahvistaa silmänympärysihon mikroverenkiertoa. Tähän hierontapäähän en itse niinkään ihastunut, sillä olen nähnyt parempiakin, mutta muuten tämä on aivan täydellinen tehoshotti silmänympärykselle. Itselläni nämä ovatkin jo vakikäytössä toisen suosikkituotteeni ohella.

Silmänympärysihon tehohoito
Matrix auttaa silmänympärysihoa toipumaan silmän mikroliikkeistä, kuten räpyttelystä sekä itkemisestä ja nauramisesta.

Itse olen useimmiten käyttänyt nämä neljä tuotetta heti kasvoveden jälkeen, ilman mitään muita tuotteita, mutta tämä ei ole mikään kiveen kirjoitettu sääntö. Voit käyttää esimerkiksi pelkän seerumin haluamasi voiteen kanssa tai vaihdella silmänympärystuotteita. Linjaan kuuluu nimittäin myös aivan ihana perinteisempi Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery (jestas mikä sanahirviö) -silmänympärysvoide. Tämä on myös hyvä vaihtoehto edellä mainitsemalleni silmänympärysvoiteelle ja se sopii etenkin hyvin tummille silmänympäryksille. Lisäksi se suojaa myös siniseltä valolta.

Estee lauder night repair ihonhoito
Estée Lauder anti-ageing army.

Kaikissa näissä tuotteissa on käytetty viimeisintä ihonhoidon teknologiaa sekä aivan hävytön määrä hyaluronihappoa. Jos siis tosiaan tuntuu yhtään siltä, ettei mikään ole auttanut juonteisiin ja iho tuntuu veltostuvan päivä päivältä, niin anna tälle pienelle purkkiarmeijalle mahdollisuus ja kokeile. Et taatusti tule pettymään, mutta koukkuun saatat jäädä.

Estee Lauder Night Repair skincare
Estée Lauder Night Repair -linja tulee aina olemaan osa ihonhoitoani.

6 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *