Ihonhoito

Illan ihastuttajat V10 Plus puhdistus ja kuorinta

Kaupallinen yhteistyö: V 10 Plus/Ihola Oy

Nyt saatte vähän jatkoa tälle upealle japanilaiselle V 10 Plus -ihonhoitolinjalle, jonka seerumeita viimeksi innolla täällä esittelin. Olenkin väläytellyt Instassani, että tältä linjalta löytyy mitä ihanin kasvojen kuorinta ja nyt pääsen esittelemään sen Teille vähän lähemmin. Mutta kurkataan ensin, minkälaisen puhdistuksen V 10 Plus meille tarjoilee. Voin sanoa, että tässä on todella miellyttävä ihon syväpuhdistava sekä kuoriva kaksikko, joka palauttaa ihon stressaavimmankin työpäivän jälkeen. Japanilaista harmoniaa arkeen, yes please!

Ceramide Cleansing Gel

Jos pidät helposti pois pestävistä ja ei-vaahtoavista puhdistuksista, niin tämä on varmasti sinun juttusi. V 10 Plus Keramidi puhdistusgeeli on etenkin herkkä- ja kuivaihoisille aivan nappi valinta. Geeli itsessään tuntuu runsaalta, mutta iholla se muuttuu kevyeksi. Sillä saa näppärästi pois vesiliukoisen meikin ja iho jää kokonaisuudessaan hyvin puhtaan tuntuiseksi ja pehmoiseksi. Se ei sisällä keinotekoisia hajusteita, mutta siinä on kevyt piristävä tuoksu, joka tulee peltomintun lehtiöljystä. Tässä puhdistuksessa on kuitenkin oma jekkunsa ja se on sen kyky korjata ihon keramidivajetta.

Keramidipuhdistus kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa.

Mikä ihmeen keramidi?

Keramidit ovat rasvahappoja, jotka auttavat ihoa säilyttämään sen kosteuden ja tasaisuuden. Ne vähentävät ihon ärsytystä ja mikä tärkeintä, ne vahvistavat ihon suojausta. Jos iho tuntuu jatkuvasti ärtyneeltä ja tuntuu, että mikään ei auta, niin suosittelen kokeilemaan keramideja sisältäviä ihonhoitotuotteita. Ne saattavat olla juuri se kauan kaipaamasi ratkaisu, sillä ihon pintakerroksesta noin puolet koostuu keramideista ja sanomattakin selvää on, että jos keramideja ei ole tarpeeksi, ihosolut voivat huonosti ja tämä alkaa näkymään mm. ihon ärtymisenä ja kuivumisena. Tämä ihon puolustuskykyä vahvistava puhdistus sisältää keramideja, jotka on uutettu soijapavuista, joten jos vähääkään koet, että puhdistuksen jälkeen iho yleensä punoittaa tai ärtyy entisestään, niin kannattaa rauhoittaa peliä ja ottaa tämä kokeiluun. Tuote ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä mineraaliöljyjä.

Vesimäinen koostumus on omiaan hellään kasvojen puhdistukseen.

Yksi suosikeistani

Ja sitten päästäänkin tuotteeseen, joka sai minut innostumaan tästä linjasta alunperin: Vesipohjainen kuorintageeli, joka on niin hellävarainen, että sitä voi käyttää vaikka päivittäin. Tuote on täysin rakeeton ja se sopii kaikille ihotyypeille, myös niille herkimmille. Ja vaikka moni ajattelee, että rakeisemmalla kuorinnalla tuntuisi epäpuhtaudet lähtevän rivakammin, niin ei ei, tällä lähtee kaikki, kuollut ihosolukko mukaan lukien, aivan yhtä tehokkaasti. Ja on muuten villi tunne, kun tätä kuorintaa levittää iholle, niin irronnut kuollut ihosolukko tuntuu hetken pyörittelyn jälkeen geelin seassa pieninä hiutaleina. Siinä tosiaan tuntee ihan konkreettisesti, kuinka hyvästä kuorinnasta on kyse.

Yksi suosikki kuorintani.

Netissä on paljon ylistetty riisinkuori-uutetta ja se on myös yksi tämän kuorinnan salaisuuksista. Riisinkuoriuute ja merileväuute yhdessä toimivat kuorinnan kirkastavina ja kosteuttavina raaka-aineina ja ihon kirkastumisen voi huomata heti kuorinnan jälkeen. Todella hyvä fiilis iholla, täytyy sanoa. Tuote on täysin hajusteeton ja parabeeniton, eikä se sisällä väriaineita tai mineraaliöljyjä. Inkkien ystäville pieni listaus näistä tehoaineista, jotka saavat epätoivotut vieraat poistumaan iholta välittömästi: Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide

Kuinka minä käytän näitä?

Aloitan aina puhdistuksella. Levitän ensin pienen määrän geeliä kostealle iholle ja hieron kevyesti. Lopuksi huuhtelen lämpimällä tai haalealla vedellä. Tämän voi tehdä halutessaan aamuin illoin, mutta minulle on riittänyt pelkkä iltarituaali. Itse ajattelin, ensimmäisellä kerralla, että no onpas tämä yllättävän kevyttä, että näinköhän tällä lähtee kunnolla kasvot puhtaaksi. Ja kyllä vain! Iho tuntuu todella puhtaalta, eikä mistään kiristä.

Tehokas kaksikko ihon puhdistamiseen.

Tämän jälkeen vuorossa on kuorinta. Se suositellaan levitettäväksi puhtaalle ja kuivalle iholle, mutta itselläni iho on yleensä hieman kostea pesun jäljiltä. Geeli hierotaan kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa 5 sekuntia, jonka jälkeen ihoa hierotaan jälleen kevyesti pyörivin liikkein. Tässä vaiheessa voikin huomata, kuinka epäpuhtaudet irtoavat iholta vaaleina hiutaleina. Tämä on mielestäni aivan parasta tässä kuorinnassa. Lopuksi geeli matkustajineen huuhdellaan pois ja iho suositellaan kuivaamaan froteepyyhkeeseen, jotta jälki olisi täydellistä. Minä jäin tähän koukkuun jo ensimmäinen kokeilukerran jälkeen ja tykkään aivan valtavasti, etenkin näin maskiaikana, että voin kuoria ihoni vaikka joka ilta, jos haluan. Eipähän pääse epäpuhtaudet aiheuttamaan ”masknea.”

Rakastettavan rauhoittava

Tässäpä kosketus V 10 Plus -sarjan ihoa rauhoittaviin puhdistustuotteisiin. Itse tykkäsin molemmista kovasti ja etenkin herkkäihoisille suosittelen näitä lämmöllä. Jos mieleesi jäi kummittelemaan, onko ihosi keramiditasapaino kohdillaan, niin muistathan, että tästä linjasta löytyy myös upea keramidiseerumi, jonka voit ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitoasi, kun kaipaat apua esim. atooppiselle, ärtyneelle tai kuivalle iholle. Kun kaikki palaset on kohdillaan, ihokin voi hyvin, miksipä et siis kokeilisi.

V10 Plus keramidituotteet

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *