Ihonhoito

Joululahjasuosikkini Darphinilta

Kaupallinen yhteistyö: Dynami Oy/Darphin

Yksi ihanimmista ja ylellisimmistä ihonhoidon joulupakkauksista on ehdottomasti Darphinin Hydraskin -pakkaus. Tämä superkevyt ja omenaisen raikas geelivoide sopii lähes kaikille, joten se on helppo antaa lahjaksi. Pakkaus sisältää 50ml:n syväkosteuttavan, aamuin ja illoin käytettävän Hydraskin Light -voiteen, pehmentävän Hydraskin seerumin (5ml) sekä aromaattisen hoitoöljyn (4ml). Pääosassa on voide, joka on paketissa täysikokoisena ja ihanaa on, että samalla pääse kokeilemaan myös seerumia ja hoitoeliksiiriä, jotka olisikin aina hyvä käyttää yhdessä voiteen kanssa. Oiva tilaisuus päästä kokeilemaan Darphinin aromaattista ihonhoitoa. Minähän olen tähän rutiiniin jo aivan koukussa.

Paukkauksen kultaiset yksityiskohdat tekevät siitä todella ylellisen kauniin. Tämä ihana joulupakkaus Sokoksen verkkokaupassa vain 49,90€.

Hydraskin -voide antaa iholle aivan mielettömän raikkaan fiiliksen ja kun tätä kerran laittaa kasvoilleen, niin sitä alkaa kirjaimellisesti janoamaan lisää. Ei siis mikään ihme, että kyseessä on yksi Darphinin bestsellereistä ja tämän minäkin valitsin pukinkonttiin. Se käy etenkin normaalille- ja sekaiholle ja on täysin nappi valinta karhealle, kiristävälle ja kosteusköyhälle iholle.

Hydraskin Light voiteen pääfokus on ihon syväkosteutuksessa ja sen aktiiviaineet pyrkivät säilyttämään solujen luonnollisen kosteustasapainon ihanteellisena. Siksi se sopiikin lahjaksi lähes kenelle tahansa, sillä näillä keleillä meistä suurimmalla osalla on valitettavasti sitä kosteudenpuutetta ihossa. Etenkin, kun kohta alkaa taas pakkaset paukkumaan, niin kasvojen iho ottaa siitä ensimmäisenä itseensä. Siksi onkin tärkeää huolehtia ihon riittävästä kosteutuksesta, joten tämä lahja tulee varmasti monelle myös tarpeeseen.

Tässä purkissa pääosaa näyttelee Kiwin tuoresolu-uute, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita. Se toimii syväkosteuttajana sitoen kosteuden ihosoluihin. Itse pidän tässä tuotteessa eniten siitä, että se jättää ihon mattapintaiseksi ja ihanan raikkaan hedelmäisen tuoksuiseksi. Jos siis toivot hoitovoiteeltasi raikasta ja ylellistä tuoksua, niin tätä kannattaa kokeilla. Itselleni tuoksu on tärkeä osa ihonhoitoa ja tässä on tehty juuri minun makuuni sopivan hempeä tuoksu.

Myöskin tuotteen koostumus on juuri sellainen, josta pidän. Se on hyvin miellyttävä, mutta samalla mielestäni aika erikoinen verrattuna tavallisempiin geelivoiteisiin. Purkissa se näyttää enemmän geeliltä ja kun sen ottaa kädelle, niin siinä on geelivoiteen omaista ”joustavuutta,” mutta iholle levittäessä se tuntuu enemmän creamiltä. Se levittyy todella hyvin ja laajalle, jättäen ihon välittömästi tasaiseksi, pehmeäksi ja mattaiseksi. Mielestäni tämä voide menee hyvin myös kaksilahkeisille, koska myös he takuulla pitävät tästä lopputuloksesta.

Pakkauksessa on minikoossa myös Hydraskin -seerumi, joka on ihoa pehmentävä, hyvin hienojakoinen ja syväkosteuttava, sekä ihoa kaunistava seerumi. Tämä toimii äärimmäisen hyvin myös meikin alla ja se on tarkoitettu käytettäväksi aamuisin hoitovoiteen alla. Se onkin tehty täydentäväksi tuotteeksi Hydraskin voiteiden alle, mutta kokemuksesta voin sanoa, että se menee kyllä muidenkin voiteiden kanssa aivan täydellisesti.

Pieni, mutta riittoisa seerumi on mukana pakkauksessa.

Sen salaisuus on Granaattiomenauute, joka tehostaa veden siirtymistä soluihin aktivoimalla akvaporiinien, eli niin sanottujen vedenkulkutunneleita muodostavien proteiinien tuotantoa. Tämä yhdIstettynä uusimpaan teknologiaan, saadaan jopa 50 kertaa hyaluronihappoa tehokkaampi keino sitoa kosteutta ihoon.

Hyaluronihappo-rakastajalle tämä oli melkoinen tietoisku ja varmasti se syy, miksi meikkikin on pysynyt hyvänä iltaan saakka, eikä iho ole päässyt kuivumaan päivän aikana laisinkaan. Melkoisen tehokasta kosteutusta.

Viimeisenä pakkauksesta löytyy Rose Hydra-Nourishing Elixir Oil eli aromaterapeuttinen, rentouttava ja elvyttävä öljyeliksiiri, joka sisältää ruusuöljyn tuoksumolekyylejä. Tämä tuoksu on aivan käsittämättömän huumaava ja se vie ihonhoidon todella rentouttavalle tasolle. En pysty olemaan hehkuttamatta näitä öljyjä ja siksi onkin ihanaa, että tässä pakkauksessa on yksi Darphinin upeimmista hoitoöljyistä, jotta kaikki ne onnelliset, jotka saavat tämän lahjaksi pääsevät kokeilemaan tätä mieletöntä ihonhoidon Zen-momenttia. Öljy sisältää Triple-Rose konsentraattia, joka koostuu Ruusu Absoluutista, Ruusun Eteerisestä öljystä sekä Ruusun Kukkaisvahasta. Pohjaöljyinä ovat Ruusunmarja-, Helokki- ja Makea Manteliöljy, Mustikka-, Seesami- ja valkohilppaöljyt. Nämä kaunistavat, pehmentävät ja syväkosteuttavat aktiiviaineet ovat 100% luonnollista alkuperää.

Itse fiilistelin näitä tuotteita Darphinin tuoksukynttilän valossa.

Käyttö:

  • Avaa korkki, sulje silmäsi ja hengitä syvään eteerisen öljyn tuoksua
  • Levitä 5 tippaa eteeristä öljyä kasvojen ja kaulan vitaalipisteisiin
  • Sivele kasvoja ja kaulaa kevein hierovin liikkein
  • Levitä iholle sen tarpeita vastaava hoitovoide

Tässä siis yksi vahva ehdokas, kun haluat antaa lähimmäisellesi lahjan, joka tulee varmasti tarpeeseen ja on myös pieni palanen sitä luksusta, mitä me kaikki varmasti haluamme saada tähän harmaaseen arkeemme. Kaikki pienikin hyvinvointi, oli se sitten keholle tai mielelle, on varmasti meille jokaiselle tervetullutta ja lahja jolla on tarkoitus, varmasti lämmittää sekä mieltä, että sydäntä. Pidetään toisistamme huolta ja pysytään terveinä. Hyvää yötä täältä Marian aromaterapiahetkestä. Namaste.

Ennen nukkumaanmenoa tämä on mitä parhain rentoutushetki.
Namaste.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *