Ihonhoito

Kevyttä suojaa ja elvytystä ihon kevääseen – V 10 Plus testivoittajia esittelyssä

Kaupallinen yhteistyö: V10 Plus/Ihola Oy

Auringon ensimmäiset säteet ovat saaneet monet talven sohvaperunat kaivautumaan koloistaan nauttimaan lämmöstä ja auringosta. Terassit aukeaa ja etenkin näin vappuna sitä nostetaan kytkintä ja etsitään terassilta se aurinkoisin paikka. Siinä skumppaa siemaillessa vierähtää helposti tovi, jos toinenkin. Tämä on kuitenkin ihon kannalta erittäin riskialtista aikaa, sillä monet havahtuvat suojaamaan ihoa vasta keskikesällä. Tapana on, että se aurinkosuoja otetaan käyttöön vasta, kun asettaudutaan päiväksi aurinkotuoliin palvomaan aurinkoa. Tässä meillä suomalaisilla on paljon opittavaa japanilaisesta ihonhoitokulttuurista, sillä siellä puolestaan ovesta ei koskaan poistuta ilman kunnon uv-suojaa, olipa sää mikä hyvänsä. Tämä on yksi japanilaisten naisten nuorekkuuden salaisuuksista, joita muu maailma kaiholla kadehtii.

Onneksi pikkuhiljaa ihmiset myös täällä ovat ottaneet käyttöön maailmalla jo vuosia suosiossa olleen trendin, ”shieldien” käytön, etenkin meikin alla. Shield tarkoittaa vahvan uv-suojan antavaa kevyttä voidetta, joka yhdistetään omaan ihonhoitorutiiniin ja niitä käytetään etenkin meikin alla. Tällaiset tuotteet ovat omiaan, kun halutaan suojata ihoa ennenaikaiselta vanhentumiselta, maksaläiskien synnyltä ja kaikilta muilta uv-säteilyn haittavaikutuksilta. Esittelen teille seuraavaksi V 10 Plus -linjalta pari suosikkiani, joiden avulla suojaat ja elvytät ihoasi sekä vaalit ihosi kaunista nuorekkuutta.

Water Base Sun Block SPF 40/PA+++ – Ykkössuoja meikin alle

Oma suosikkini ihon suojaamiseen V 10 Plussalta on ehdottomasti sen SPF 40 aurinkovoide, joka sopii täydellisesti meikin alle. Se suojaa fysikaalisella suojalla ihoa UVA- ja UVB-säteiltä Se on todella kevyt ja sen geelimäinen koostumus on mitä parhain myös ennen meikkivoidetta. Sen koostumus on ylellisen pehmeä ja se ikäänkuin sulaa iholle huomaamattomaksi ja sileäksi suojaksi. Parhaimmillaan se on, kun lisäät sen oman ihonhoitorutiinisi jatkopalaksi. Itse laitan ihan normaalisti ensin kasvoveden, seerumin sekä voiteen ja tämän shieldin siihen päälle. Aivan unelma tuote meikin alle tuomaan suojaa ja en yhtään ihmettele, että myös menaiset valitsi tämän tuotteen vuoden 2021 parhaaksi kasvojen aurinkosuojaksi viidellä tähdellä. Kokeile ihmeessä, jos et jo ole ehtinyt!

Huomaamatonta suojaa iholle.

Day Milk Gel – Kosteutus ja suoja yhdessä

Jos haluat oikaista mutkia ja haluat vain yhden tuotteen, jossa yhdistyy sekä aurinkosuoja että kosteutus, ihastut varmasti tähän. V 10 Plus Day Milk Gel on maitomaisen kosteuttava geelivoide, joka sekä kosteuttaa ihoa, että suojaa sitä auringon haittavaikutuksilta. Tämä on parhaimmillaan kun laitat alle kasvoveden sekä jonkin V 10 Plus -linjan upeista seerumeista. Sen jälkeen vaan meikki päälle ja menoksi!

Kosteutta, anti-ageingia ja suojaa yhdessä paketissa.

Day Milk Geelin hyaluroni sitoo kosteutta ja pitää ihon kosteustasapainon balanssissa pitkin päivää. Kollageeni puolestaan uudistaa ihoa ja soijapapu-uute stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Näin ollen tähän pakettiin on yhdistetty sekä anti-ageing että suojaavat ominaisuudet. Itse ihastuin tämän keveään vesipohjaiseen koostumukseen ja siihen, että myös tämä toimii erinomaisesti meikin alla. Tuote on parabeeniton, väriaineeton, mineraaliöljytön ja hajusteeton, joten tämä sopii hyvin myös herkälle iholle. Aivan ykköstuote myös kaksilahkeisille.

Okinawa Deep Sea Water Mask – Palautusta iholle

Kun se päivä sitten muuttuu illaksi siellä terassin auringossa ja on aika luikkia kotiin, niin on hyvä muistaa tarjoilla iholle myös elvytystä. Teet suuren palveluksen ihollesi, jos nassunpesun jälkeen annat sen nauttia tästä syvän meren tehoaineita sisältävästä naamiosta. Kyseessä on syväkosteuttava naamio, joka käy erinomaisesti palauttavaksi hoitotuotteeksi auringossa vietetyn päivän jälkeen. Se sopii erinomaisesti kosteusköyhälle sekä pintakuivalle, paikoittain rasvoittuvalle, iholle. Eli jälleen kerran meillä on käsissä ykkötuote myös miehille.

Elvytystä auringon jälkeen.

Tämä kosteusnaamio on valmistettu Okinawan saarta ympäröivän meren mineraalipitoisesta vedestä ja siinä on aimo annos hyaluronihappoa, merilevää ja mineraaleja, jotka kosteuttavat ihoa ja lisäävät sen nuorekasta kimmoisuutta. Tykkäsin itse todella paljon siitä, että tuote imeytyi hyvin ihoon, mutta jätti siihen todella sileän pinnan jo levitysvaiheessa. Paras tunne oli kuitenkin aamulla, sillä iho tuntui todella sileältä. Tämä pitää kyllä muistaa aina ennen tärkeää päivää sillä tällä naamiolla saa luotua täydellisen pohjan meikille. Olin kyllä yllättynyt. Tämä tuote on puolestaan valittu menaiset testivoittajaksi vuonna 2015, eikä syyttä.

Kevyt geelimäinen kosteusnaamio.

Tässäpä muutama hyvä kauneusvinkki kevääseen. Jos tosiaan kuulut siihen porukkaan, joka suojaa aurinkoaan ainoastaan siellä rannalla, niin otappa tästä onkeesi ja kokeile, mitä näillä upeilla tuotteilla voi saavuttaa. Ikääntymistä ei voi estää, mutta sitä todellakin voi hidastaa. Hyvää vappua kaikille! Nautitaan auringosta, mutta varovasti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *