Tapahtumat

Olet Kaunis by Raili -ilta Riihimäellä

Kaiken tämän Covid-19 harmauden keskellä on lähes kokonaan päässyt unohtumaan, kuinka tärkeitä ne pienetkin sosiaaliset kanssakäymiset ja tapahtumat oikeasti ovatkaan. Ja aivan yhtä tärkeää on se, että vaikka kuinka oltaisiin istuttu kotisohvaan juurtuneina jo pitkälle toista vuotta, niin kyllä lähes jokainen nainen haluaa näyttää hyvältä, laittautua, fiilistellä ylellisiä ihonhoitotuotteita, käyttää huulipunaa maskista huolimatta ja yksinkertaisesti vaan olla kaunis.

Team Riksu, Kuvasta puuttuu liikkeemme väripisara, Jessika, joka teki oikeita töitä sillä aikaa, kun me vaan poseerattiin.

Me toteutimme suurella sydämellä, meidän pienen Emotionin voimin, Olet Kaunis by Raili -illan Riihimäkeläisille naisille ja se oli juuri sitä mitä me naiset kaipaamme tämän synkän syksyn ja ankean maailman tilanteen keskelle. Itse en olisi voinut olla enää innostuneempi, kun saimme vahvistuksen, että Suomen meikkaajien ehdoton kuningatar, itse Raili Hulkkonen, tulee vieraaksemme vetämään tämän voimaannuttavan illan. Raili on ollut mentorini joskus yli 15 vuotta sitten ja kannustanut minua, kun jännitin kovasti erään suomalaisen näyttelijättären meikkaamista. Nyt sain todeta Railille itselleen, että selvisinpähän siitäkin. Oli kyllä hienoa nähdä häntä kasvotusten niin pitkän ajan jälkeen.

Kun julkaisimme illasta mainonnan, vieraslista täyttyi ennätysajassa, aina varasijoille saakka. Valitettavasti kaikki halukkaat eivät päässeet paikalle, sillä seurasimme turvasuosituksia ja jouduimme pitämään osallistujamäärän kahdessakymmenessä hengessä. Tämä oli kuitenkin tärkeää, jotta pystyimme järjestämään turvallisen tilaisuuden vieraillemme.

Prisman Buffa muuntautui kauneuskeitaaksi.
O.P.I:n uutuudet ihastuttivat vieraitamme. Uudet sävyt löytyvät nyt myös myymälästämme.

Paikalla oli edustettuna myös GHD:n hiustenmuotoilulaitteet, Wellan kampaamotuotteet sekä O.P.I:n kynsilakat. Naiset saivat siis henkilökohtaisten ihonhoito- ja meikkivinkkien lisäksi tutustua myös hiusmuotoilulaitteiden kermaan, kun kutrit saivat uutta muotoa alan parhailla laitteilla ja tuotteilla. Kirsikkana kakun päälle, meidän Emotionin oma Jasmin loihti kynsille lakkauksia O.P.I:n syksyn 2021 uutuuksien, Downtown LA:n, trendisävyillä.

Yksityistilaisuus järjestettiin Riihimäen Buffan ylätasanteella, joka alkoi tervetulomaljalla ja Railin kukituksella. Vieraiden nauttiessa kuohuviiniä sekä pientä suolaista ja makeaa, Raili päätti omaan ihailtavan itsevarmaan tyyliinsä rikkoa jään, (ja onnistuikin siinä hyvin, jopa täällä meillä Hämeessä) kysyen, ”Onko joku meikannut tänään?”

-Syvä hiljaisuus-

Tarjoiluista vastasi Buffa, Riihimäki.

”Mites te nyt tulette tällaiseen juhlaan ilman meikkiä?” -Raili jatkoi ja sai ihmiset nauramaan ja rentoutumaan välittömästi. Sitten Raili nappasikin mallin penkkiinsä ja veti tilaisuuden rennolla ja rempseällä otteella ja huumorilla varustettuna. Myös ihanat vieraamme osallistuivat keskusteluun ja vitsiä heitettiin puolin ja toisin. Huumoria saatiin jopa siitä Koronan takia kotona muumioitumisesta sekä itseironiasta. Tilaisuus oli todella lämminhenkinen ja olisi voinut kuvitella, että istumme Railin olohuoneessa, tyttöjen illassa, puhumassa huulipunasta kuohuviinit kädessä. Niin ihanasti hetki vei mukanaan.

Raili esitteli hyvin selkeästi, kuinka jokainen meistä voi tehdä helposti kuulaan ja heleän, nimenomaan aikuisen naisen meikin, ilman että siinä tarvitsee tuhrata tunteja aikaa ja litroja meikkivoiteita. Kaiken salaisuus on puhdas iho, seerumit ja heleyttävä meikin pohjustus. Illan hittituotteiksi nousikin alla listaamani kolmikko, ja mistä itse iloitsin, oli se, että listan kärkeen pääsi nimenomaan ihonhoitotuote ja meikkeihin mentiin vasta sen jälkeen. Bravo, Riihimäen naiset, niin sitä pitää!

Heleä pohja saatiin sivelemällä meikkivoidetta kevyesti ammattitasoisella By Raili Pro Glow Face Brush -siveltimellä.
Kulmat ovat yksi tärkeimmistä meikin osista, sillä ne kehystävät kasvoja ja tekevät meikin lopputulokseta täydellisen.
Raili korosti, että aikuisen naisen meikin tulee olla heleä, ei matta.
Huulipunaa pitää olla ja rypyt saa näkyä, ne ovat osa elämää

Olet Kaunis by Raili -illan suosikit:

  1. By Raili Pro Glow Beauty Serum Tämä vei selvästi yleisömme huomion ja mielestäni se onkin se kaikista tärkein elementti, kun iholle halutaan kaunis hehku. Kyseessä on hyvin hoitava ja juonteita hyaluronihapon voimalla täyteläistävä tehotippa, joka saa iäkkäämmänkin ihon hehkumaan kauniisti. Kirkastavien vitamiinien ja hyaluronihapon hoitavuuden ja kosteuden lisäksi se sisältää myös kiinteyttäviä aminohappoja, jotka myös napakoittavat ihoa. Tämän tuotteen jälkeen iho sekä näyttää, että tuntuu kauniimmalta
  2. By Raili Pro Glow Primer -pohjustustuote joka on nimenomaan aikuisen naisen pohjustustuotteeksi kehitetty silkkimäinen ihon pintaa silottava pohjustusvoide. Siinä yhdistyvät ihoa kosteuttava hyaluronihappo sekä luonnollinen riisitärkkelys, jotka yhdessä täyteläistävät juonteita ja tekevät pohjasta tasaisen. Näiden lisäksi se sisältää myös ihoa rakentavia aminohappoja sekä antioksidanttista puolukkauutetta, joten sen voi sanoa olevan ihoa hoitava pohjustustuote, joka nimenomaan sopii aikuiselle naiselle, joka haluaa sileämmän ja nuorekkaamman lookin, joka myös pysyy, sillä tämä pohjustustuote myös kiinnittää meikin niin, ettei iholle tarvitse lisätä puuteria.
  3. By Raili Pro Glow Perfect Lipstick Jokainen läsnäolija halusi varmasti kuulla, minkä sävyn näin raudanluja ammattilainen kullekin valitsee, joten illan suosikkien kärkeen nousi ehdottomasti myös Railin pitkäkestoinen ja hoitava aikuiselle naiselle räätälöity huulipuna. Ja kuten Raili sanoi, huulipunaa saa olla aina. Ja tämän neuvon moni ottikin onkeensa ja nyt Riihimäellä nähdään entistä enemmän naisellisen punaisia huulia. Toivottavasti pian myös sisätiloissa, kunhan näistä maskin riiviöistä päästään eroon.
Raili Hulkkonen elementissään huulipunaa valitsemassa.
By Raili Pro Glow Perfect Lipstick. ”Huulipunan avulla saa itselleen nopeasti uutta ilmettä, kannattaa siis rohkeasti vaihtaa huulipunaa mielialan mukaan ja kokeilla uutta”- Raili Hulkkonen
Ei ole hymyllä rajaa, kun on huulissa punaa.

Ehostettuaan mallin, Raili kiersi henkilökohtaisesti jokaisen pöydän läpi, jutteli vieraiden kesken ja neuvoi halukkaille juuri heille sopivat tuotteet ja sävyt. Ilta eteni mukavasti, eikä kenenkään aika käynyt pitkäksi, sillä Railin neuvoessa muita, toisilla oli mahdollisuus käydä laitattamassa pikakampaus GHD -pisteellä sekä samalla tutustua näihin, mitä parhaimpiin hiustenmuotoilulaitteisiin, joista mekin saimme juuri ihanat pinkit uutuudet myyntiin.

Kultakutrille kiharoita GHD:n uudella herkullisen pinkillä Platinum+ -raudalla.
GHD helios professional hair dryerilla saa paksutkin hiukset hetkessä föönattua. En osaisi enää elää ilman tätä laitetta.
Sanoiko joku ”herkullinen?”

Muotoilulaitteiden halutuimmaksi nousi GHD UNPLUGGED johdoton suoristusrauta, joka menee ehdottomasta omallekin must have -listalle. Kunhan tässä maailma aukeaa ja päästään taas reissun päälle, niin eipä juuri näppärämpää laitetta voi enää olla. Nyt ei enää puutu kuin ladattava hiustenkuivain, niin alkaa olla homma paketissa. Miten on GHD, laittaisitteko vielä semmoisen meille, kiitos? Hiuscornerin kattausta rakennettaessa huomasin, että pöydältä löytyi myös Sebastian parhaimmistoa. Olisinkohan äkkiseltään laskenut, että omastakin kaapista löytyy 90% pöydän antimista. Olen nähtävästi siis erittäin uskollinen Sebastianille. Ja kuulin myös, että monet vieraammekin ihastuivat Dark Oil -linjan tuoksuun ja etenkin Sebastianin Shine Define kiiltolakkaan, joka on myös oma suosikkini kampausten viimeistelyssä.

Tyylikäs ja näppärä muotoilurauta, jossa ei ole johtoa, johon kompastella.
Onhan se nyt tyylillä tehty.

Vieraiden nauttiessa ja jutellessa lakkailtiin myös kynsiä O.P.I:n tämän syksyn uutuussävyillä. Näistä selkeästi suosiossa kärkeen menivät, ensimmäiseksi myös omalla kohdalllani rakkaudesta ruusukultaan, säkenöivä Metallic Composition, hohtava viileän vaaleansininen Angels Flight to Starry Nights ja perinteisempi ja niin ihanan hattarainen (P)Ink on Canvas. The OPI Fall Collection: Downtown LA, syksyn 2021 uutuussävyihin voit tutustua tarkemmin täällä. Kerrassaan niin upeita sävyjä, että vesi herahtaa kielelle. ja mikä ihaninta, tähän mallistoon on taiteiltu myös hyvin vahvoja ja rohkeita sävyjä vaativampaankin makuun. Suosittelen tsekkaamaan etenkin Abstract After Dark -sävyn, jonka näen jo uuden vuoden juhlien säväyttäjänä.

O.P.I:lla riitti sävyjä, joista asiakkaat saivat valita lakkauksen.
Taitava Jasmin teki asiakkaille upeita lakkauksia viihdyttäen heitä pirteällä olemuksellaan.

Ilta oli onnistunut ja vieraita pyöri jutustelemassa liikkeessämme aina sulkemiseen saakka ja ovien sulkeuduttua nostimmekin vielä työporukalla maljan upealle illalle ja ihanille vieraille. Haluankin täten vielä kiittää meidän Emotionin väen puolesta kaikkia vieraitamme siitä, että teitte kanssamme tästä tapahtumasta näin lämpimän ja ikimuistoisen. Kiitos myös Wella ja OPI, että saimme myös teidät mukaan ja kiitos Railille, että tulit vieraaksemme ja loit Riihimäen syksyyn palan kirkkautta läsnäolollasi. Tätä me naiset juuri tarvitsemme, välähdyksen kauneutta horisonttiin, jotta jaksamme vielä hetken vallitsevaa tilannetta. Kaunis kiitos kaikille.

Alla vielä kuvia fiilisteltäviksi.

Raili Hulkkonen liikkeemme punaisella matolla oman By Raili -sarjansa vierellä.
Apulaismyymäläpäällikkömme, Janna Hjelt, toivotti Railin tervetulleeksi kukin ja kuohuvin.
Pieni kiitollisuuden osoitus kunniavieraallemme.
Kiitos vielä Railille minunkin puolestani. On se kumma, kun toiset ne eivät vaan muutu. No, tiedänpä nyt, mistä Tanssii Tähtien Kanssa saa loistonsa. 😉

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *