Erityishoidot

M2 BEAUTÉ EYE CARE – Taikoo pitkät ripset ja tuuheat kulmat luonnonvoimilla

Kaupallinen yhteistyö: M2 BEAUTÉ

Olen nyt viimeiset 6 viikkoa testannut M2 BEAUTÉN ripsi- ja kulmaseerumeita ja olen todella hämmentynyt jo tähän mennessä saamistani tuloksista. Sitä on tullut testattua monenlaisia ripsiä kasvattavia tuotteita, mutta mikään ei ole kohdallani vielä yltänyt tälle tasolle. Jouduin nimittäin pitkästä aikaa kaivamaan jopa ripsentaivuttajan esille. Sen kaverin kanssa ei olekaan tarvinnut hetkeen leikkiä. Esittelenkin seuraavaksi teille M2 BEAUTÉN EYE CARE -tuotelinjan parhaimmistoa ja tulette varmasti hullaantumaan näistä kosmetiikkamaailman huippu-uutuuksista.

Näitä tuotteita testasin 6vkon ajan ja tulokset ovat hämmästyttäviä.

M2 BEAUTÉ on saksalainen kauneudenhoidon erikoisasiantuntija, joka onneksemme rantautui hiljattain myös Suomeen. Heidän EYELASH ACTIVATING SERUM on tämän hetken ehdoton must have! Kyseessä on ripsiä voimakkaasti kasvattava seerumi, joka myös syventää ripsien sävyä. Tuote lupaa kasvattaa säännöllisellä käytöllä ripsiä jopa 50% ja sen voin kyllä allekirjoittaa. Ripsien voidessa hyvin ja kasvaessa pidemmiksi, myös niiden sävy syvenee. Tällaiselle albiinoripselle tämä oli varsin mieluinen yllätys. Seerumi sisältää pantenolia, joka syväkosteuttaa ripsiä sekä ah, niin ihanaa hyaluronihappoa, joka tuo ripselle joustavuutta sekä saa ne näyttämään elinvoimaisilta. Lisäksi sen sisältämä biotiini vahvistaa ripsiä ja ehkäisee niiden ennenaikaista irtoamista. Tämä lisää myös ripsen tuuheutta huomattavasti, sillä rivit eivät harvenekaan sellaisella tahdilla, mihin sitä itse oli jo lähes tottunut. Eron huomaa todella nopeasti. Minulla se näkyi jo kymmenen päivän jälkeen, kuten alla olevasta kuvasta voi todeta.

Tulokset minulla kymmenen päivän jälkeen.

Käyttö:

Seerumia levitetään iltaisin puhtaalle ja kuivalle iholle, aivan ripsen tyveen, sen eyeliner-siveltimellä. Etene siveltimellä ulkonurkasta kohti sisänurkkaa. Vältä laittamasta tuotetta silmiin, mutta ei tarvitse säikähtää pientä kihelmöintiä, sillä aktivoidessaan verenkiertoa ripsijuuressa, se aiheuttaa monelle pientä kirvelevää tunnetta. Se menee kyllä nopeasti ohi, joten ei syytä huoleen. Se on pieni kärsimys pitkistä ripsistä. 😉 Anna seerumin imeytyä hetki ennen kuin laitat muut ihonhoitotuotteet kasvoillesi.

Huolimatta siitä, että M2 BEAUTÉ on saanut luotua näin käsittämättömän tehokkaan, tarkoin valituista aktiiviaineista räätälöidyn ripsiseerumin, ei sen sisältä löydy minkäänlaisia hormoneja, silikoneja eikä parabeeneja. Sen uusimman tieteellisen tutkimusten tuloksena kehitetyt aktiiviaineet vahvistavat ja stimuloivat sekä aktiivisia että lepovaiheessa olevia ripsien juuria, mikä tekee siitä hyvin tehokkaan ripsien kasvattajan. Kaikki linjan tuotteet ovat täysin turvallisia ja silmälääkäreiden testaamia ja hyväksymiä. Ja mikä ihaninta, linjan tuotteita ei ole testattu eläimillä ja myös tämä upea ripsiseerumi on täysin vegaaninen ja lisäksi myös hajusteeton.

Tulokset minulla kuuden viikon käytön jälkeen. Valtavan pitkiä ripsi alkaa ilmestyä ja täytyi ihan ottaa ripsentaivuttaja käyttöön. Rakastan tätä seerumia!

Itse tulen käyttäämään tätä tuotetta jatkuvasti ja voin suositella tätä aivan kaikille, jotka haluavat kasvattaa ripsiään. Seerumia voi käyttää myös ripsipidennysten kanssa ja tuote on ideaalinen pidennysten poiston jälkeen, mikäli omat ripset ovat jääneet taistelussa tappiolle. Jos taas koet saavuttaneesi haluamasi pituuden ripsillesi, kannattaa valita säännöllisesti käytettäväksi tuotteeksi EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX, joka on ripsien ja kulmakarvojen hoito- ja ylläpitotuote. Se on kaksivaikutteinen, eli se toimii välittömästi ripsen tuuheuttavana pohjustajana sekä kulmakarvojen muotoilutuotteena. Toinen, se hoitavampi ja mielestäni ehdottomasti tässä se tärkeämpi vaikutus on se, että sen hoitavat ainesosat parantavat ripsien ja kulmien kuntoa ja ehkäisevät niiden ennenaikaista irtoamista. Lisäksi sen sisältämät peptidit myös kasvattavat ripseä, tosin hillitymmin kuin Eye Lash Activating Serum, mutta kuitenkin säännöllisellä käytöllä jopa 20%. Itse en ole tätä vielä kokeillut, sillä olen vielä tässä ripsienkasvuhurmiossa, enkä millään malta lopettaa. Nälkä kasvaa syödessä, voisin sanoa. Lue lisää EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX -seerumista täältä.

Toinen testaamani tuote on EYEBROW RENEWING SERUM, joka mahdollistaa jopa 80% tuuheammat kulmakarvat. Myös tämä tuote saa karvan kasvamaan tummempana, joten aivan hittituote meille, kenen kulmat ovat luonnostaan lähes täysin värittömät. Myös tämä tuote sisältää biotiinia ja hyaluronihappoa ja niiden lisäksi myös kosteuttavia ja joustavuutta tuovia aineosia, jotka pidentävät karvan ikää.

Tällä kaksikolla saa pitkät ja kauniit ripset sekä tuuheat ja tasaiset kulmakarvat.

Itse käytin tätä ”paikkaamaan” kulmiani, sillä jostain syystä omat kulmani ovat kuin tilkkutäkki täynnä reikiä. Lisäksi käytin sitä tuomaan lisää ”siipeä” kulmilleni, koska mielestäni kulmakarvani loppuvat vähän turhan aikaisin ja siipi saisi myös olla runsaampi. Hieman jännitti, kun pakkauksessa luki, että ”laita tuotetta vain siihen, mihin haluat karvan kasvavan.” Kyllä se mietitytti, että mitä, jos nyt sohaisen tätä väärään paikkaan, niin kasvaako minulla aamulla kulmakarvat poskessa. Ei onneksi! Kulmiini tuli kivasti runsautta jo tämän kuuden viikon aikana ja jatkan ehdottomasti sen käyttöä. Lisäksi on ihanaa huomata, että kulmat kasvavat huomattavasti tummempina kuin ennen. Ja tiedoksi myös, että M2 BEAUTÉN EYE CARE -linjasta löytyy myös sävyttäviä kulmatuotteita. Kannattaa käydä tutustumassa.

Jos sinulla siis on harvat tai epätasaiset kulmat tai haluat muotoilla/tuuheuttaa niitä, niin tämä on sinulle oikea hoito. Ja nythän runsaammat kulmat ovat muotia, joten tämä tuote tuli juuri kruununaikaan Suomen markkinoille. Ehkäpä tällä päästään eroon niistä yhdeksänkymmentäluvun kulmakammotuksista, jotka varmasti harmittavat monia. Tiedätte varmaan, mitä tarkoitan..

Seerumeiden lisäksi olen nyt käyttänyt M2 BEAUTÉN hoitavaa, kaksivaikutteita BLACK NANO MASCARAA, joka tuuhentaa, pidentää sekä taivuttaa ripsiä. Sen hoitava vaikutus puolestaan vahvistaa ja edistää ripsien kasvua jopa 20%. Erinomainen tuote käytettäväksi yhdessä ripsiseerumeiden kanssa. Tämä vedenkestävä ja hajusteeton ripsiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Pidän tässä tuotteessa myös siitä, että väriä voi kerrostaa. Muista vaan antaa ripsivärin kuivahtaa kerrosten välillä. Itse valitsen aina mieluummin hoitavan tuotteen, kuin tavallisen, joten tämä on nappi valinta, kun halutaan meikin yhteydessä myös hoitaa ripsiä.

Vihdoinkin tehokas ripsien kasvua edistävä ja niitä hoitava ripsiväri sekä täydellisesti toimiva ripsikampa.

Viimeisenä, muttei lainkaan vähäisimpänä: HIGH PRECISION EYELASH COMB. Tämä pitäisi olla jokaisella, joka koskaan edes harkitsee käyttävänsä ripsiharjaa. Olen myös nähnyt, kun toisiinsa liimaantuneita ripsiä yritetään erotella nuppineuloilla ja hammastikuilla. Nyt sen taiteilun voi unohtaa, sillä vihdoinkin markkinoilta löytyy se yksi ja oikea ripsikampa. M2 BEAUTÉN ruostumattomasta teräksestä valmistettu ripsikampa erottelee ripset hellävaraisesti sekä irrottaa liiallisen ripsivärin repimättä ripsiä. Bonuksena sillä saa myös taivutettua ripset kauniille kaarelle. Tätä kun kerran kokeilee, niin paluuta entiseen ei ole. Tällä saa kivasti harjattua myös ripsipidennykset.

Te tulitte jäädäksenne.

Itse olen täysin rakastunut M2 BEAUTÉN tuotteisiin ja voin rehellisesti sanoa, että tulen käyttämään niitä varmasti jatkossakin. Suosittelen myös kaikille ottamaan käyttöön ainakin jonkin näistä hoitotuotteista. Hoidammehan me hiuksiammekin, niin miksi emme myös ripsiä ja kulmakarvoja? Se vaan on se synkkä totuus, että kun ikää tulee, niin ripsissäkin rivit harvenee ja se voi tulla monille myös äkkiä yllätyksenä, kun yhtenä päivänä saa ihmetellä, että mihinkäs minä tätä mascaraa laittaisin? Kannattaa olla tämän asian kanssa ajoissa liikenteessä, mikäli haluaa nauttia terveistä ja kauniista ripsistä ja kulmista mahdollisimman pitkään. Katseessahan se taika piilee, pidetään siitä huolta. 😉

psst… Tarina ei lopu tähän. Minulla on vielä testissä Hair Activating Serum, joka aktivoi hiusten kasvua sekä ehkäisee niiden lähtöä. Kannattaa pysyä kanavalla, tästä lisää myöhemmin. 😉

Nämä tuotteet pääsin testaamaan. Odottakaahan, kun pääsen kertomaan hiusseerumin tuloksista. Sain houkuteltua testiin mukaan myös yhden kaksilahkeisen. 😉

Hinnat Sokoksen verkkokaupassa:

  • EYELASH ACTIVATING SERUM 126€
  • EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX 46€
  • EYEBROW RENEWING SERUM 135€
  • BLACK NANO MASCARA 38€
  • HIGH PRECISION EYELASH COMB 19,90€

2 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *