Hiukset

Cool blond x milk_shake

Nyt laitettiin pitkästä aikaa tukka kuntoon ja täytyy sanoa, että olen aivan myyty. Pääsin milk_shaken kouluttajan, ihastuttavan Maija Kerisalmen käsittelyyn, kun testasimme milk_shaken ammattivärejä. Aivan uskomaton lopputulos! Hiukset tuntuvat todella elinvoimaisilta ja kylmien sävyjen ystävänä rakastan tätä viileää sävymaailmaa, johon tällä kertaa yhdistettiin pienesti myös vaaleanpunaisen sävyjä, jotka erottuvat kauniisti valon osuessa hiuksiini. Ei ole epäilystäkään, millä värisarjalla värjäytän hiukseni jatkossa. Voit tutustua linjan tuotteisiin paremmin hairmailin ammattilaissivustolla.

Maija työssään.

milk_shake who?

milk_shake on trendikäs italiainen brändi, joka on hiljattain rantautunut meille hairmailiin ja se on taatusti yksi tämän hetken kovimmista jutuista hiusmaailmassa. Sen tuotteissa on käytetty paljon luonnon omia raaka-aineita kuten orgaanista hunajaa, maitoproteiinia, auringonkukan öljyä, mustikkaa, papaijaa, murumuru -voita ja vaikka mitä toinen toistaan hienompia raaka-aineita. Itse rakastuin milk_shakessa alunperin sen hiuksiin jätettävään, huumaavan tuoksuiseen hoitoaineeseen ingredible milkiin, mutta nyt kokeiltuani hiusvärejä, tekee melkein mieli ruveta itse kampaajaksi.

Minä ja Maija

Rakastettavat raaka-aineet

milk_shaken väreillä ei ole tarkoitus ainoastaan värjätä hiusta vaan samalla hoitaa sitä tehokkaasti tuoden samalla lisää elinvoimaa ja kiiltoa. Ne myöskin palauttavat hiuksen luonnonmukaisia ominaisuuksia, kuten keratiinia, jota purkaantuu värjäyksen yhteydessä. Poikkeukselliseksi milk_shaken tekee sen upeat luonnolliset raaka-aineet sekä värimaailmoiden tuoksut. Ruskeissa sävyissä voi kokea lämpimän suklaan viekoittelevan tuoksun, punaisissa taas hempeän mansikkamaidon vivahteet. Kuparisävyissä on trooppisten hedelmien, kuten papaijan, eksotiikkaa ja kultasävyt puolestaan tuudittavat aistit hunajaiseen rentoutukseen.

Tämän värjäyksen tehotiimi

Tuoksuraaka-aineet on tarkoin valittu hemmottelemaan aisteja, mutta niillä on myös paljon hoitavia ominaisuuksia. Hunaja hoitaa hiusta ja hiuspohjaa antaen hiukselle samalla kauniin kiillon. Mansikka puolestaan lisää pehmeyttä ja tekee hiuksista elinvoimaiset. Asiakkaan näkökulmasta voin sanoa, että värjäys oli todella miellyttävä ja aisteja hemmotteleva kokemus. Mikä monesti voi olla toisin, kun lähdetään vaalentamaan ja sävyttämään. Tässä oli hemmottelua kerrakseen.

Tästä lähdettiin. Siitä onkin pitkä aika, kun viimeksi värjättiin. Kannattaa käydä kampaajalla järkevin väliajoin!

Mitäs me tehtiin?

Ensin koko pää raidoitettiin milk_shake decologic blue lightening powderilla, joka on juuri sopivan hienojakoinen, pölyämätön vaalennusjauhe, joka on todella helppo sekoittaa ilman jauheen pöllyämistä tuhkana tuuleen. Se sopii kaikkiin vaalennustekniikoihin ja loppuunviedyn koostumuksensa ansiosta sen kanssa on todella helppo työskennellä. Se ei valu, laajene eikä kuivahda korpuksi vaan hius säilyttää sopivan kosteuden koko käsittelyn ajan, mikä tekee siitä helposti hallittavan. Se tuo hiuksille ylellistä pehmeyttä ja kiiltoa, mitä ei aivan kaikista vaalennusjauheista voi sanoa.

Helposti levittyvä massa, joka ei valu.

Vaalennusjauhe sekoitettiin 6%:seen milk_shake creative oxidizing emulsioniin, joka on maitoproteiineja, hunajaa ja hedelmäuutteita sisältävä voidemainen hapete. Sen maitoproteiinit hoitavat ja täyttävät hiusten rakennetta lisäten hiusten vahvuutta ja hallittavuutta. Hapete sisältää myös milk_shaken omaa taikaa, väriä pitkäkestoisesti suojaavaa Integrity 41® -aineosaa, joka takaa, että lopputulos säilyy kauniina mahdollisimman pitkään.

Mangouute pehmentää, kosteuttaa ja ravitsee, hunaja puolestaan rauhoittaa ja suojaa ihoa sekä hoitaa hiuksia. Aika täydellinen pakkaus hapetteeksi. Hellävarainen hiuksille ja kaiken lisäksi myös tuoksuu ihastuttavan hunajaiselle. Tuote on rikastettu erityisillä pehmentävillä, hoitavilla ja suojaavilla ainesosilla. Tämä on nappivalinta etenkin silloin, jos hiusta joudutaan vaalentamaan säännöllisesti.

Folioraidoilla näyttävä lopputulos.

Pesupaikalla sävytys

Raitojen vaikutusajalla kokkailtiin seuraavanlainen resepti milk_shake smoothies kevytväreillä. Valitsimme taittoväriin useamman violetin sävyn, koska lopputuloksesta tulee parempi, kun on useampi sävy taittamassa keltaisuuden eri asteita. Smoothies kevytväreillä saa helposti taittosävyn vaikka pesupaikalla vaalennuksen yhteydessä. Ne antavat hiuksen pinnalle korjaavan efektin ja näitä käytetäänkin myös hoitona, jonka aikana saa korjattua hiusten sävyä mieluisampaan suuntaan. Helppoa ja hoitavaa.

Let’s cook.
  • 40g 9.07 (natural violet)
  • 40g 10.117 (intense ash violet)
  • 30g 10.116 (intense ash red)
  • 10g 10.07 (natural moka)
  • 10g 9.1 (ash very light blond)
  • Sekoitettiin suhteessa 1:1,5 milk_shake light activating emulsionin kanssa, joka kiinnittää pigmentit maksimaalisesti

Kirsikkana kakun päälle laitettiin sävyn huuhtomisen jälkeen vielä hetkeksi kierros milk_shake color whipped cream light pinkia ja huuhdeltiin pois. Näin saatiin vielä pienesti vaaleanpunaisen vivahdetta raitoihin.

Ei se sentään näin pinkiksi jäänyt.
Viileitä sävyjä.

Viileä lopputulos

Lopputulos oli enemmän, kuin osasin odottaa. Viileä, pehmeä, elinvoimainen ja vivahteikas. Asiakkaan näkökulmasta sanon, että kyllä kelpasi istua tässä käsittelyssä. Tuoksut ja tuntemukset veivät mennessään ja viimeistelytuotteet menisi heti hankintaan, ellei minulla jo olisi niitä.

Lopputulos

Ammattilaisena taas voin suositella tätä sarjaa kaikille kampaajille. Trendikäs brändi sekä erittäin toimivat ja helppokäyttöiset värit. Tältä sarjalta löytyy myös upeat kotihoito- ja muotoilutuotteet, jotka myyvät itsensä jo pelkällä tuoksulla siinä pesupaikalla. Myös pakkaukset ovat visuaalisesti kauniita, joten nämä varmasti näyttävät edustavilta myös siellä salongin hyllyllä.

Tasainen sävy viileillä vivahteilla.

Kampaajat huomio!

Hairmail järjestää 19.9.2022 (klo- 9:30-12 ja 17-19:30) Vantaalla milk_shake koulutuksen, jossa pääsee tutustumaan tämän upean brändin saloihin ja päivittämään samalla omaa ammattiosaamistaan. Kouluttajina upea kaksikko, italialainen Michael Bonadduce sekä Maija Kerisalmi. Koulutus tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan milk_shaken teknisestä väri-, tuoksu-, ja ainesosamaailmasta. Pääset samalla tutustumaan myös trendikkäisiin jälleenmyyntituotteisiin, joilla saat helposti boostattua kampaamosi jälleenmyyntiä. Mikäli kiinnostuit, laita minulle sähköpostia maria@wowmeup.fi ja pääset osaksi tätä tapahtumaa täysin veloituksetta! Nähdään koulutuksessa.

Mutta olethan nopea, paikkoja on rajoitetusti.

Kiitos milk_shake, olet vienyt sydämeni.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *