Ihonhoito

Darphin STIMULSKIN PLUS ABSOLUTE RENEWAL EYE &LIP CONTOUR CREAM luksusta silmänympärysiholle, hemmottelua huulille.

Kaupallinen yhteistyö: Dynami/Darphin

Vihdoinkin pääsen kertomaan teille Darphinin uutuudesta, josta on tullut aromaterapiahetkieni kruunu. Stimulskin Plus -linjaan tuli täysin uusi silmänympäryshoito, josta tuli heittämällä yksi suosikeistani. Kyseessä on melkoisen pitkälle viety, vaativan silmänympärysihon hoitoon kehitelty tuote, joka on voimakkaasti kohottava, kiinteyttävä ja väsymyksen merkkejä poistava. Saanen esitellä: STIMULSKIN PLUS ABSOLUTE RENEWAL EYE & LIP CONTOUR CREAM.

Pehmeän samettinen koostumus jättää silmänympärysihon sekä kauniin heleäksi, että hyvin hoidetuksi.

Itselleni on todella tärkeää saada aamuisin turvotusta ja silmänympärysihon tummuutta vähentävää silmänympärysvoidetta. Välillä yöunet jäävät aivan liian vähille ja tämä äiti todella näyttää olevan ”vähän väsynyt.” Lisäksi, kun työskentelee kauneusalalla, pitäisi myös näyttää hyvältä ja huolitellulta. Valitettavan usein totuus on kuitenkin aivan toinen ja ilman kunnon droppeja ei kyllä kehtaisi lähteä puhumaan kenellekään meikeistä ja ihonhoidosta, kun itse näyttää siltä kuin olisi juuri noussut kuolleista. Siksi arvostan ihonhoitotuotteissani välitöntä vaikutusta, jotta saan tarvitsemiani näkyviä tuloksia heti, enkä ehkä ensi vuonna. Darphin täytti toiveeni kiitettävällä arvosanalla ja lisäksi iho näytti välittömästi kirkkaammalta. Aivan loistava tuote myös meikin alle, etenkin silloin kun työmaa näyttää ylivoimaiselta.

Toimii hyvin myös meikin alla.

Anti-Ageing hoitovaikutukset ovat minulle kuitenkin aivan yhtä tärkeitä kuin välittömät vaikutukset. Stimulskin Plus silmänympärysvoide tasoittaa silmän- ja huulenympäryksen juonteita ja eron voi huomata jo viikossa. Lisäksi se saa ihon näyttämään ja tuntumaan kiinteämmältä ja fiilis iholla on todella kohotetumpi. Aivan uskomaton tuntuma jo viikon jälkeen. Tuskin maltan odottaa eroa iholla, kunhan olen käyttänyt purkkini loppuun. Tässä on tosiaan saatu yhdistettyä hyvin tärkeät elementit, välitön vaikutus ja korjaavuus. Siinäpä ne tärkeimmät, eikös vain?

Kun oikeasti löytyy sitä korjattavaa, kuten täällä..

Tuote sopii myös huulenympäysiholle, joten jos vähääkään tuntuu siltä, että ikä alkaa näkyä myös huulilla, tässä tehohoito, joka ei taatusti petä. Se auttaa tuomaan huulille lisää täyteläisyyttä sekä häivyttää näkyvästi huulen pystyryppyjä sekä nasolabiaali juonteita. Sopii varmasti hyvin myös, jos on ottanut huulitäytteitä, sillä silloin on hyvin tärkeää muistaa hoitaa huulenaluetta hyvin. Valitettavan moni kuitenkin unohtaa tämän, joten jos koet piston sydämessäsi, niin alahan hoitamaan niitä kauniita huuliasi, niin ne myös säilyvät kauniina. 😉

Missä juju?

Tässä tuotteessa yhdistyvät taidokkaasti teknologia ja luonnonmukaisuus. 88% sen sisältämistä ainesosista on peräisin luonnosta. Sen salaisuutena toimii volyymia ja kiinteyttä lisäävä yhdiste, Sea Emerald V.S Complex, joka aktivoi ihon kollageenin tuotantoa ja vahvistaa ihoa. Sea Emerald eli ns. Meren Jalokivi, on tarkoin valittu 75:sta merilevälajikkeesta sen korkean hivenaine- ja mineraalipitoisuuden vuoksi. Sitä viljellään tarkoissa olosuhteissa ja se jopa kerätään käsin. Uudessa Sea Emerald V.S Complex -yhdisteessä tähän on lisätty peptidejä, jotka aktivoivat kollageenin ja fibronektiinin tuotantoa, jotka ovat ihon rakenteelle elintärkeitä proteiineja. Nämä proteiinit parantava ihon koheesiota eli suomeksi sanottuna ”pitävät paketin kasassa.” Tämän yhdisteen rinnalla toimii ravinnerikas taateliuute, joka lisää ihoa täytelöittävien lipidien määrää ja saa peptidien avulla ihon näyttämään ja tuntumaan rakenteeltaan täyteläisemmältä. Kun tämä tehokaksikko yhdistetään vielä Deep Infusion öljykuljetusteknologiaan, saadaan kaikki sen kasviaktiiviaineet vietyä syvälle ihoon, tehokkaasti ja tarkasti. Siinäpä lyhyesti teknologiasta, jota tässä huippuluokan silmänympärysvoiteessa on käytetty.

Tehosta hoitoa tyylikkäällä hieronta aplikaattorilla.
Aplikaattorin toista päätä käytät näppärästi spaattelina.

Käyttö:

  • Levitä aamuin illoin pieni määrä silmän- ja huulten ympärille.
  • Tee 7 askeleen taivaallinen kohottava ja kiinteyttävä hieronta aplikaattorilla

Oli todella vaikeaa olla mainitsematta tätä tuotetta aikaisemmissa Darphin -bloggauksissani, sillä käytin tätä tuotetta jo pari viikkoa, ennen kuin kirjoitin tämän tekstin. Olin jo parin päivän jälkeen aivan myyty ja kyllä teki mieli vähän vihjaista. Sain myös mahdollisuuden jakaa tämän ihastukseni kanssanne ja pääsen arpomaan seuraajieni kesken 2kpl näitä ihastuttavia silmänympärysvoiteita. Kilpailut järjestetään Facebookissa ja Instagramissa, joten tulehan seuraamaan. Ihanaa illan jatkoa, nähdään sivuillani Instassa ja Facebookissa.

Yksinkertaisesti tyylikäs.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *