Ihonhoito

Pariisittarien salaisuus punaisuutta lieventämään

Kaupallinen yhteistyö: Dynami Oy/Darphin

Pitipähän taas tuntea pientä rakkauden kipinää, kun testasin Darphinin uudistunutta puhdistusvettä ja seerumia. Seerumeilla minä läträän päivittäin, mutta misellivesi ei ole kuulunut puhdistusrituaaliini. Ennen tätä. Liputan aina hyvän kasvoveden puolesta ja sama sääntö pätee puhdistusvesien kanssa. Omat kokemukseni näistä eivät ole olleet kummoisia, mutta Darphinin puhdistusvesi sai minutkin liputtamaan misellivesien puolesta. Darphinin tämän kevään uudistukset ovat kyllä jälleen viiden tähden arvoisia. Kerronpa kohta miksi.

Punaisuutta rauhoittava puhdistus

Intral Daily Micellar toner on Darphinin all-in-one tuote, joka puhdistaa iholta kaiken meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti, mutta täsmällisesti, toimien samalla myös kasvovetenä. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joten puhdistuksen yhteydessä iho saa myös syväkosteutuksen. Sen sisältämä Darphinin ikoninen Calm Complex antaa lisäpotkua kosteutukselle ja takaa sen, että iho kirkastuu ja rauhoittuu puhdistuksen jälkeen. Tämä on oiva lääke kaikille niille, jotka kärsivät punakasta nassusta ja tuntevat, ettei mikään ole auttanut. Tämä kasvovesi on taiteiltu 92%:sesti luonnon raaka-aineista, joihin kuuluvat muun muassa Kamomilla, Orapihlaja sekä Pioni. Ne voikin tuntea myös tämän huumaavan ylellisessä tuoksussa. Kyllä se meikkien peseminen voikin sitten olla nautinnollista. Tämä sopii kaikille ihotyypeille ja se on erityisesti suunniteltu ja testattu herkällä iholla.

Käyttö

Laita kasvovettä vanulapulle ja pyyhi meikki ja epäpuhtaudet iholta hellävaraisin liikkein. Vältä turhaa väkivaltaa äläkä hankaa silmiäsi Mike Tysonin voimalla, sillä tuote on itsessään jo todella tehokas, joten kevyt ja hellä käsittely riittää. Iho jää jo tämän jälkeen syväkosteutetuksi, mutta läträäjänä tykkäsin vielä lopuksi levittää muutaman extra pisaran kasvoille. Ihastuttava lisä oli saada Darphinin puuvillainen kestomeikinpoistolappu, jolla meikinpoisto tuntuu todella ylelliseltä. Lisäksi säästetään taas luontoa, kun lappu ei lennä roskikseen joka pesun jälkeen. Aivan huippu tuote!

Rauhoittavaa puhdistusta seuraa rauhoittava seerumi

Jokainen iho on herkkä, vaikkei se näkyisikään päällepäin. Darphin Intral Inner Youth -seerumi syväkosteuttaa, korjaa ja rauhoittaa ihoa viimeisimmällä teknologialla. Se suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja tuo voimaa taistella herkkyydestä aiheutuvia vaurioita vastaan. Tässä seerumissa on sama kasviuuteyhdiste kuin Micellar Tonerissa, joten yhdessä käytettynä näillä saa takuulla tasapainoisemman ja vahvemman ihon sekä nuorekkaan ja kauniin tasaisen sävyisen olemuksen.

Uusi raaka-aine

Seerumi sai uusien tuulien mukana myös uuden rauhoittavan raaka-aineen, jonka teho on aivan omaa luokkaansa. Kyseessä on Cistus Incanus -uute, tutummalta nimeltään Kreetankistus, jota on käytetty muun muassa erilaisissa jauheissa helpottamaan tulehduksia sekä tukemaan kehon omaa immuunijärjestelmää. Mikään uusi löytö tämä ei siis ole, mutta se on saatu hienosti valjastettua myös ihonhoitoon ja se tekee Intral -seerumista entistä tehokkaamman hoidon iholle. Itse näen tämän niin, että mikäli iholle kohdistuu todella paljon ulkoisia rasituksia, on näistä raaka-aineista aivan valtava hyöty. Esimerkiksi tupakka-Tellut, kylmässä työskentelevät, auringonpalvojat ja paljon kaupungissa pyörivät Hertat ja Helunat rasittavat ihoaan todella paljon jopa tietämättään ja sen myötä iho alkaa nopeasti vanhenemaan. Miksipä ei siis tarjoilisi iholle lisää vastustuskykyä tällaisia haittatekijöitä vastaan, kun sitä kerran on tarjolla. Minä ainakin vakiinnutin nämä omaan ihonhoitooni. Sen verran on kirjava pärstä, että kyllä kiitos!

Käyttö ja koostumus

Levitä hellävaraisesti puhtaalle iholle kasvoveden jälkeen, aamuin illoin. Laita päälle vielä kosteusvoide. Kokeilin laittaa tätä myös meikkivoiteen sekaan ja toimi todella hyvin. Jos siis tulee aamulla kiire, niin siinä on yksi mutka, jonka voi oikaista.

Seerumin voisi sanoa olevan vesimäisen kevyt, mutta runsauden tunteen antava. Itse yllätyin, kuinka seerumi näytti pullossa olevan hyvinkin nestemäistä, mutta iholla se kuitenkin muuttui sametin pehmeäksi hunnuksi. Aivan ihanan rentouttava fiilis ennen nukkumaanmenoa.

Punaista pakoon

Ehdottomasti paras asia näissä molemmissa tuotteissa on se, että ne vähentävät huomattavasti ihon punaisuutta. Ihoni oli heti puhdistuksen jälkeen rauhoittunut ja tasaisempi, mitä osasin odottaa. Vielä kun päälle laittaa seerumin, alkaa paketti olemaan aikalailla kasassa. Suosittelenkin näitä kaikille herkästä ihosta kärsiville ja noh, ihan siis kaikille. Mutta etenkin couperosan tai muiden iho-ongelmien kanssa painiville suosittelen koko Intral -linjaa, se kun on kokonaisuudessaan luotu ongelmaiselle iholle, jopa tulehduksista kärsivälle. Voit lukea lisää linjasta ja sen tuotteista aiemmasta bloggauksestani täältä.

”Tried and loved by l’Institut Darphin.”

Punaisuutta voi siis hoitaa ja nämä ranskalaiset ihonhoidon macaronsit tekevät sen hellävaraisesti ihoasi kuunnellen. Ja jos haluat kokea täydellisen Darphin -elämyksen käy ottamassa jokin upeista kasvohoidoista, joita saat Darphin -hoitoloista. Näistä mainitsen erityisesti Tampereella sijaitsevan Pirkkalan Beautyn, jossa on aivan hulvaton henkilökunta. Tuskin maltan odottaa, että pääsen itse näiden osaavien kosmetologien käsittelyyn. Pidetään ihosta hyvää huolta ja nautitaan siitä samalla. Olemme sen ansainneet. Je t’aime Darphin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *