Ihonhoito

Välillä pitää vaan saada olla Kleopatra, Evolve Gold Mask

No nyt löytyi minullekin luonnonkosmetiikka hyllyltä jotain, mitä en vaan voinut vastustaa. Evolven Bio-Retinol Gold Mask, täydellinen kultanaamio. Ja kyllä, tämä kasvoilla täytyy istua kuin Kleopatra tekemättä yhtään mitään. Ottaa itselleen hetki ja kuvitella, että palvelusväki hoitaa ne pyykit sieltä rummusta kaappiin. (Palataan todellisuuteen sitten, kun nassu on pesty.) Tämä kultapigmenttejä ja arganöljyä sisältävä kultanaamio rikkoo kaikki luonnonkosmetiikan normit. Jos joku siis vielä ajattelee luonnonkosmetiikan olevan vähemmän jännittävää, niin katsokaa nyt hyvät ihmiset tätä naamiota!

Kultaa ja kimallusta.

Itse pakkaus on hyvin pelkistetty, simppeli ja voisi sanoa, että melkein jopa tylsä, mutta kun katsoo pintaa syvemmälle, niin johan alkaa kiinnostamaan. Huomion vie aivan täysin tuotteen ulkonäkö ja koostumus, mutta sen ominaisuudet ovat aivan yhtä kiehtovia kuin sen kimallus.

Tämä ei ole vain päältä kaunis kakku, vaan se pitää sisällään Retinolia, A-vitamiinia, joka pitää yllä ihon nuorekkuutta ja eloisuutta. Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja sen pääelementtejä on antaa janoiselle iholle runsaasti kosteutta sekä luoda iholle nuorekas hehku kultahippujen avulla. Sen Bidens Pilosa -kasvista saatava Bio-Retinoli kohottaa ihoa ja stimuloi sen omaa kollageenisynteesiä. Retinoli vaikuttaa napakoittavasti ja saa ihon sekä näyttämään, että tuntumaan täyteläisemmältä. Lisäksi se tehostaa solujen uudistumista ja häivyttää juonteita. Tähän purkkiin on lorautettu myös hieman ruusunmarjaöljyä, joka sisältää runsaasti omega-3 -rasvahappoja. Se auttaa myös taistelussa ikääntymistä vastaan ylläpitämällä ihon kosteustasapainoa. Kultaa ja anti-ageingia, aika nappi yhtälö.

Jos tästä säkenöinnistä saa hipunkin kasvoilleen, niin kyllä kiitos.

Naamion koostumus on ihanan pehmeä ja sen mieto tuoksu oli täydellisesti minun mieleeni. Kuvailisin tuoksua lähinnä hennon vadelmaiseksi. Itselläni tuli mieleen etäisesti sininen Fazerin Amazon karkki. Nyt saattaa kyllä painaa ketoilu tässä asiassa, mutta kokeilkaa ja kertokaa, jos olette samaa mieltä.

Tuote on miellyttävä levittää, mutta se kannattaa tehdä siveltimellä, sillä mikäli sormet ovat kosteat, voi olla haastavaa saada levitettyä naamio tasaisesti. Ja uskokaa pois, tuntuu, että se on pakko saada levitettyä tasaisesti ihan vaan jo siksi, koska se on niin hienon näköistä. Sen sisältämä arganöljy imeytyy iholle helposti ja tekee naamion levittämisestä helppoa, eikä se myöskään tuki ihoa. Tuntuu aivan kuin iho hengittäisi vapaasti paksusta naamiosta huolimatta., eikä se missään vaiheessa jämähdä vaan se pysyy pehmeänä loppuun saakka. Arganöljy myös parantaa ihon kimmoisuutta ja on juuri se tekijä, joka saa ihosta täyteläisen pehmeän.

Naamion levitys käy helpoiten siveltimellä.

Käyttö:

  • Levitä siveltimellä paksu kerros naamiota puhtaalle iholle. Mielellään kaksoispuhdistuksen jälkeen.
  • Anna vaikuttaa 5-10min. Ole Kleopatra, äläkä ota käskyjä keneltäkään.
  • Kastele naamio vedellä, jolloin se muuttuu kermaiseksi. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.
  • Vältä veden joutumista purkkiin.

Kokeiltuani tätä kimaltelevaa ihmettä, ihostani tuli huomattavasti pehmeämpi. Tunsin naamion vaikutuksen hyvin selkeästi vielä seuraavana iltana, mikä oli todella yllättävää. Aivan kuin olisin vasta pessyt sen pois. Jos siis omaat erittäin kuivan ja karhean ihon, niin suosittelen kyllä kokeilemaan. Ja kaikki lahjaostoksille lähtijät: Tässä on nyt aivan ykkösluokan lahjaidea niin synttärisankareille, kuin morsiamille ja kaikille siltä väliltä. Ja polttareissa tämä nyt on varmasti täysi hitti. Joten ei leidit muuta, kuin essut naulaan, kultaa kasvoille ja leuka pystyyn. Jokainen meistä on oman elämänsä Kleopatra, otetaan siitä kaikki irti.

Uudet pakkaukset saapuivat meidän pikku Emotioniin 23.9.2021.

Lisää tästä ihastuttavasta kultanaamiosta voit katsoa täältä.

2 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *