Uncategorized

Ripsiseerumeiden keisarinna asteli esiin

Olen ilokseni huomannut, että ripsien hoitotuotteiden kysyntä on kovassa nousussa. Naiset ovat aina halunneet korostaa silmiään ja syventää katsettaan boostaamalla ripsiä keinolla millä hyvänsä, mutta niiden hoito on valitettavasti ollut toissijainen asia monelle. Välillä olen nähnyt melkoisen järkyttäviäkin suorituksia, joilla on pyritty ”avartamaan katsetta” mutta metsään on menty niin, että paukkuu. Nyt kuitenkin ripsen kuntoa parantavia tuotteita kysellään koko ajan entistä enemmän ja Sensai vastaakin tähän kysyntään tuomalla markkinoille oman mullistavan ripsiseerumin, joka kantaa nimeä SENSAI LASH CONDITIONER. Tämä on yksi syksyn 2021 uutuuksista, jonka haluan esitellä Teille heti ensimmäisten joukossa. Henkilökohtaisesti voin sanoa odottaneeni tätä jo vuosia.

Sensain ripsiseerumi toimii kuin syvähoitava ripsinaamio ja sen nimenomainen tarkoitus on hoitaa sekä korjata hauraita ja vaurioituneita ripsiä. Se levitetään iltaisin puhtaalle ripselle ja sinun nukkuessasi se tekee taikojaan, jotta ripsistäsi tulee elinvoimaisemmat ja kauniin kaarevat. Tämä tuote on aivan omiaan esimerkiksi ripsipidennysten jälkeen, mikäli tuntuu, että omat ripset ovat haurastuneet käsittelyn myötä tai mikäli omaat piikkisuorat ripset, eikä aika ja mielenkiinto aina riitä niiden taivuttamiseen.

Kokeilin seerumia kotona ja levitettyäni tämän ripsilleni, huomasin, että sen koostumus on silkkisen ohut ja helposti levittyvä, eikä se jämähtänyt ripselle kovaksi kerrokseksi, mitä on myös joskus tullut nähtyä ripsiseerumeilta. Aamulla en heti edes muistanut laittaneeni sitä yön ajaksi, eikä se ärsyttänyt tai varissut millään tavalla. Hyvin helppo ja huomaamaton projekti siis kaiken kaikkiaan. Tuttuun tapaan, kuten joka aamu, huuhtelin ensin kasvoni vedellä ja tunne ripsilläni oli tässäkin vaiheessa pehmeä ja miellyttävä, juuri sellainen jota osasin Sensailta odottaa.

Mikä sen idea sitten on? Lyhyesti sanottuna, ripsi koostuu kolmesta kerroksesta ja SENSAI LASH CONDITIONER hellii niistä jokaista.

Karvan pintakerroksen alta löytyy kuitukerros joka koostuu proteiineja, keratiinia ja melaniinia sisältävistä soluista, jotka antavat ripselle lujuutta sekä sen sävyn. Ulkoiset haittatekijät, kuten ripsivärin käyttö/poisto, tekoripset, pidennykset, ilmansaasteet, silmien hierominen ja monet muut huomaamattomatkin tekijät vaurioittavat ripsen kerroksia ja saavat ripsen haurastumaan ja jopa katkeamaan tai irtoamaan ennen aikojaan. Sensain uusi Lash Conditioning -koostumus vahvistaa ripsikarvan pintakerroksen alla olevien proteiinien välisiä sidoksia, jolloin ripset vahvistuvat ja niiden huokoisuus vähenee sekä sävy syvenee. Ja mikä parasta, tämä antaa ripselle myös lisää elastisuutta, mikä saa ne myös taipumaan kauniille kaarelle. Itselläni on todella piikkisuorat ripset ja huomasin eron heti seuraavana aamuna ripsiväriä laittaessani. Se todella tuo joustavuutta ja kaarevuutta ripselle. Tästä olen erittäin innoissani, vaikken pidempiaikaisia korjaavia muutoksia vielä parin päivän käytöllä voikaan huomata. Mutta jo se, että ripseen saa näinkin nopeasti taipuvuutta, vakuutti minut ja tämä uutuus pääseekin jo sillä meriitillä sujahtamaan meikkilaukkuuni. Ja Sensain tuotteiden hoitavuuden tuntien, tämä ei jääne ainoaksi syyksi.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä; Kun ripsi on saanut sisäisen hoidon, Lash Conditioning -koostumus ei unohda myöskään sen pintaa. Se luo ripsen pinnalle silkkisen, tasoittavan kalvon, joka tuo turvaa ulkoisilta haittatekijöiltä. Näin ripsi on myös vahvempi päivittäisiä huomaamattomiakin kiusantekijöitä vastaan ja sen elinkaari pitenee huomattavasti. Tämä ripsiseerumi on siis valmis paketti haurastuneen ripsen hoitoon. Mikäli siis haluat hyvinvoivat ja terveet ripset sekä myös säilyttää ne sellaisina, suosittelen sinuakin kipaisemaan tämän meikkipussukkaasi. Seerumiahan ei suotta kutsuta seerumiksi, käytettiin sitä sitten kasvoille, hiuksille tai ripsille. Kiitos Sensai, että vihdoinkin tarjoilit meille tämän herkun. Hyvää kannatti odottaa.

Lähde: Berner

3 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *