Hiukset

Upeat kiharat helposti – Ghd Curve Thin Wand

Testasin Ghd:n uutuuden Curve Thin Wand -kihartimen ja on se vaan kyllä aivan mieletön peli. Tällä saa loihdittua kotona upeat kiharat aivan käden käänteessä. Minun hiusten kääntäminen, ilman sen suurempaa tarkkuutta vaati semmmoiset 30 minuuttia.

Kiharat ”avattuna.”
Ghd Curve Thin Wand -kiharrin on hiusmuotoilun kuumin uutuus.

Ammatitason laite kotikäyttöön

Kyseessä on Ghd:n kapein kiharrin (14mm), jolla saa tehtyä hyvinkin tiukkaa kiharaa. Sen optimaalinen 185°C:n asteen lämpötila mahdollistaa tasaiset ja pitkään pysyvät kiharat ilman äärilämpötiloja. Kiharrinosa on pitkä, joten sillä saa pitkäänkin hiukseen hyvin tehtyä helposti näyttävää kiharaa ja sen keraaminen pinta antaa hiukselle sileyttä ja kiiltoa vahingoittamatta niitä. Suosittelen käyttämään tätä yhdessä Ghd:n Curly Ever After -sprayn kanssa, joka muodostaa hiusten pintaan lämmöltä suojaavan kerroksen ja saa kiharat pysymään ja näyttämään eloisilta.

Kauniita Ghd:n yksityiskohtia.

Sypäkkää kihartamista

Laite kuumenee käyttövalmiiksi sekunneissa ja sen ammattilaispituinen johto antaa liikkumavaraa, joten ei tarvitse nauliintua lähimmän pistorasian viereen. Itse kiharsin hiukseni telkkaria katsellessa ja hyvin ”vapaalla kädellä” joten mitään sen suurempaa numeroa tästä operaatiosta ei tarvitse tehdä. Hius kihartuu todella nopeasti, joten heti, kun olet kieputellut osion kihartimen ympärille, voit päästää irti ja kihara on valmis. Voit myös asettaa kihartimen huoletta pöydälle, sillä siinä on sisäänrakennettu pidike ja viileä kärki. Turvallisuutta lisää myös se, että laite sammuu itsestään, mikäli sitä ei ole käytetty 60 minuuttiin.

Hiukset on helppo ja nopea kihartaa.

Paketin mukana tulee Styling -käsine, tutummin lämpöhanska ja äitiäni lainaten ”älä polta näppejäsi -rukkanen.” Tästä annan pienen miinuksen, sillä vaikka tämä kolmen sormen peittävä hanska on tavallisia versioita kauniimpi, olisi käytännössä hyvä, jos se peittäisi kaikki sormet.

Huithapelit saattaa vähän käräyttää sormea.
Ghd, yksinkertaisuudessaan niin kaunis.
Ghd Styling Glove

Laite on hyvin kevyt ja sen ergonominen muotoilu tekee siitä miellyttävän käyttää. Olen itse käyttänyt useampiakin vastaavia, mutta tämä oli ehdottomasti paras ja nopein käyttää. Itse on tullut harvoin tehtyä kiharaa, koska tähän tukkaan siihen saa menemään aikaa, mutta tällä jaksaa aloittaa senkin homman. Itse pidän siitä, että Ghd Curve Thin Wandilla saa tehtyä hyvin monenlaista kiharaa ihan oman fiiliksen mukaan. Jos siis vähääkään tykkäät tehdä kiharoita niin unohda hermoja raastavat kotikonstit ja markettilaitteet ja hommaa tämä ammattitason laite. Helppoa ja nopeaa ja takuulla näyttävää.

Erikokoista kiharaa.
Kiharat avattuna.

2 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *