Ihonhoito

Viileydellä ja lämmöllä kudottu satumainen silmänympäryshoito

Kaupallinen yhteistyö: Berner

Varmasti moni meistä kokee, että aamulla on ihanaa saada viilentävä tunne silmänympärysiholle etenkin, jos ilmassa on vähääkään väsymystä ja silmien alla tummentumia ja turvotusta. Sellainen perustunne, mikä on Karvisella maanantaiaamuisin. Mutta mitäpä jos aamun sarastaessa antaisitkin viileän sijaan silmänympärysihollesi lämmittävän hoidon? Sensai tuo syksyn harmauteen tämän vanhan tottumuksen päälaelleen kääntävän silmänympäryshoidon, joka kirkastaa katsetta antaen silmänympärysiholle vuoroaskelin tanssahtelevia, lämmittäviä ja viilentäviä aistinautintoja. Tuntemuksia, joita et ehkä osannut odottaa.

Sensain syksyn 2021 uutuus TOTAL EYE TREATMENT hoitolinjaan kuuluu kaksi tuotetta: REFRESHING EYE ESSENCE ja MELTY RICH EYE CREAM.

Näistä kahdesta aamun aloittaa MELTY RICH EYE CREAM, joka on hyvin täyteläinen, lämmittävä anti-ageing silmänympärysvoide. Se ravitsee ja hoitaa silmänympärysihoa ja myös herättää sen uuteen päivään häivyttäen tummentumia ja ikääntymisen merkkejä sekä laskien turvotusta sen lämpimällä kosketuksella. Se käytetään aamulla yksin ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena ja illalla yhdessä REFRESHING EYE ESSENCEN kanssa. Jos olisi pitänyt veikata, niin olisin itse ehdottanut täysin erilaista marssijärjestystä, mutta kokeiltuani tätä yhtälöä, voin vain todeta, että nimenomaan näinhän tämä rituaali hoidetaan.

Koostumukseltaan MELTY RICH EYE CREAM ei mielestäni muistuta mitään Sensain aikaisempaa silmänympärysvoidetta vaan se on täysin oma uniikki lukunsa. Se on niin käsittämättömän satiinisen tuntuinen, ettei ole kyllä minulle tullut vielä mitään samankaltaista vastaan ja aika monia purnukoita on tullut tässä vuosien saatossa käytyä läpi. Kun sen levittää silmänympärysiholle, tekisi mieli vaan jatkaa ja jatkaa sen sivelyä. Toinen asia, mikä teki minuun vaikutuksen on se heleyden määrä, joka on saatu vangittua tähän voiteeseen. Kuvasin tämän sekä iholla, että mustalla pohjalla, jotta voitte nähdä miten kaunis helmiäinen tähän voiteeseen on taltioitu ja voitte vaan kuvitella, miten kuulaaksi se tekee väsyneen silmänympärysihon. Aluksi vähän epäilin lämmittävää tuotetta heti aamusta, mutta MELTY RICH EYE CREAMIN pehmeys ja sen helmiäisen kimallus saa vaan janoamaan sitä lisää. Muista kuitenkin, että tuote on hyvin riittoisa, joten ei kannata kuitenkaan uida siinä, vaikka mieli kuinka tekisi. Tai jos finanssipuoli antaa periksi, niin why not!

MELTY RICH EYE CREAM on kuin silmänympärysihon helmiäiskylpy.
MELTY RICH EYE CREAM iholla ja mattamustalla pohjalla.

REFRESHING EYE ESSENCE oli näistä tuotteista se, jonka kokeilua odotin enemmän, sillä rakastan kaikkea viilentävää ja varsinkin tämän seerumin kuula-aplikaattori oli se, jota halusin päästä kokeilemaan.

Tämä viilentävä silmänympärysseerumi on aivan omiaan kiireisen ja stressaavan päivän jälkeen. Sitä levitetään iltaisin silmänympärysihon lisäksi myös otsalle ja ohimoille ja sen kuula-aplikaattori antaa rentouttavan, viilentävän ja stressiä lievittävän tunteen. Seerumia seurataan MELTY RICH EYE CREAMILLA, joka viileän tunteen jälkeen luo iholle lämmittävän kokonaisvaltaisen anti-ageing hoidon. Käytä levittäessä Sensain hierontametodia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Total Eye Treatment -kaksikko

MELTY RICH EYE CREAMIN käyttö aamulla:

 • Ota lastalle tai sormelle pieni määrä (kahden riisinjyvän verran kummallekin silmälle) voidetta
 • Levitä voide hellävaraisesti kulmakarvojen ylle, yläluomiin ja alaluomiin ulospäin suuntautuvin liikkein
 • Hiero pyörivin liikkein kolmella sormella ja painele samoja kohtia alkaen kuvan kohdasta 1.
 • Toista hieronta alueilla 2-6.

REFRESHING EYE ESSENCEN ja MELTY RICH EYE CREAMIN käyttö illalla:

 • Annostele ensin pieni määrä seerumia painamalla kevyesti REFRESHING EYE ESSENCE tuubia
 • Hiero kuula-aplikaattorilla pyörivin liikkein viisi kertaa edeten otsan keskiosasta ohimoja kohden, molemmin puolin
 • Hiero ohimoa pyörivin liikkein viisi kertaa, toista vastakkaisella puolella ja lisää seerumia tarvittaessa
 • Liu’uta aplikaattoria silmän alapuolella vasemmalta oikealle ja takaisin viisi kertaa, toista vastakkaisella puolella
 • Liu’uta aplikaattoria kulmakarvan yläpuolella vasemmalta oikealle ja takaisin viisi kertaa, toista vastakkaisella puolella
 • Vältä yläluomia ja silmämunien aluetta
 • Lisää seuraavaksi MELTY RICH EYE CREAM samalla tavalla kuin aamulla
 • Nuku hyvin ja herää aamulla kuin Prinsessa Ruusunen
Purista tuubista kevyesti ja tuotetta pursottuu kuulan sivuilta ikään kuin kukan terälehtien muodossa.

Itse satuin kokeilemaan näitä tuotteita juuri sellaisena päivänä, jona kaikki oli mennyt täysin puihin, joten voin suositella tätä etenkin niille, jotka haluavat rentoutua sekä saada kauneuden ja hyvänolon tunteen palautumaan iholle, sen ehkä rämpimällä läpikäydyn päivän jälkeen. Voin taata, että tunne iholla on uudistunut jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja heleyden tulet huomaamaan välittömästi. Korjaavien anti-ageing ominaisuuksien lisäksi, tämän kaksikon voi siis sanoa olevan myös silmänympärysihoa välittömästä kaunistava hoito ja sekös vaan meille naisille sopii. Tuote sopii erinomaisesti myös meikin alle. Omalla kohdallani yllätyin, että näissä tuotteissa ihastuin enemmän juuri siihen lämmittävään ominaisuuteen, vaikka yleensä kaikki viilentävä on ollut minulle houkuttelevampaa. Näitä haluan kuitenkin käyttää ehdottomasti yhdessä ja hyvä uutinen on myös se, että näihin on saatavilla täyttöpakkaus. Aivan valloittava silmänympäryshoito, joka on räätälöity täydellisyyttä hipovaksi. Suosittelen ehdottomasti käyttämään näitä yhdessä, sillä yksi ilman toista, on tässä kuin Frozenin Elsa ilman Annaa. Ne yksinkertaisesti vaan kuuluvat kulkemaan käsikädessä. Viileä ja lämmin. Yhdessä.

Sensain syksyn 2021 kaikki uutuudet. Kuvassa myös Sensai Lash Conditioner, klikkaa lukeaksesi lisää.
Hinnat Sokoksen verkkokaupassa: Sensai Total Eye Treatment Set 20ml + 15ml 230€,
Sensai Refreshing Eye Essence Refill 20ml 95,90€
Sensai Melty Rich Eye Cream Refill 122€
Sensai Lash Conditioner 10ml 59,50€

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *