Ihonhoito

Jos reissuun pääsen, niin nämä pakkaan mukaani.

Kaupallinen yhteistyö: Dynami Oy/Darphin

Joulu oli ja meni ja katse on taas keväässä. Ja minulla se on myös seuraavassa reissussa, joka tosin näyttää jälleen siirtyvän hamaan tulevaisuuteen. En kuitenkaan luovu toivosta, vaan pysyn kiinni siinä uskossa, että vielä tästä lähdetään lentokoneella jonnekin. Olipa se sitten se kauan odotettu reissu lämpimään tai skimbaloma Lappiin. Itse alan olla jo siinä pisteessä, että ihan sama minne mennään, kunhan vaan mennään!

Ihastuttava pikku matkapakkaus suurella sydämellä.

Oli suunta sitten kumpi hyvänsä, niin tämä tuotepaketti, jonka esittelen Teille seuraavaksi, sopii molempiin matkakohteisiin vallan mainiosti. Sain Darphinilta ihastuttavan joululahjan, joka piti sisällään Intral -linjan rauhoittavat ja ihoa hellivät tuotteet, mitä suloisimmassa matkapakkauksessa. Pakkaus sisältää matkakokoisena puhdistusmaidon, kasvoveden, seerumin ja voiteen. Kyseessä on juuri sen saman ihanan linjan tuotteet, jonka huumaavasta lotionista kirjoitin aikaisemmin täällä. Nyt sain jatkoa kokeiluuni ja kerron seuraavaksi pähkinänkuorellisen näistä tuotteista, jotka varmasti jokainen ottaisi mielellään mukaan pidemmälle reissulle, romanttiselle kylpylälomalle tai jos ei muualle päästä, niin sitten vaikka kesämökille!

Kattava matkapakkaus ihoa rauhoittamaan.

Intral Cleansing Milk on hellävarainen ja ihoa rauhoittava puhdistus ja se sopii myös herkälle iholle erinomaisen hyvin. Se pehmentää ihoa välittömästi ja sen kamomillaa sisältämä Calm Complex® antaa iholle mitä ihanimman tunteen. Itse pidän tässä juuri kamomillan vaikutuksesta sekä tuotteen ihanasta mantelimaisesta tuoksusta. Väriltään se on hennon vaaleanpunaista ja se levittyy helposti kuivalle iholle jättäen ihon puhtaaksi ja todella pehmoiseksi. Tämän kanssa ei tapahdu sitä, että tuntuisi, että levittäessä se jämähtää paikalleen, eikä inahda enää mihinkään. Ei, ei. Tämän levitys on kuin tanssia. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu myös kosteutetulta, joten tämä ei myöskään kuivata ihoa.

Ylellinen ja kauniin vaaleanroosa puhdistusmaito puhdistaa ja kosteuttaa.

Tämän jälkeen siirrytään Intral Toner -kasvoveden syleilyyn. Tämä kasvovesi on täysin alkoholiton ja se on räätälöity etenkin herkän ja aran ihon virkistämiseen. Jos olet kokenut sen ilkeän tunteen, kun kasvojenpesun jälkeen laitat kasvovettä ja se tuntuu vaan kirvelevän niin paljon, että tekee mieli pistää koko nassunpesu uusiksi, niin tämän kanssa ei tarvitse pelätä sitä tunnetta. Intral -kasvovesi rauhoittaa herkkää ihoa nopeasti samalla vahvistaen sitä.

Rauhoittava kasvovesi vähentää ihon punoitusta välittömästi.

Ja nyt tarkkana kaikki oman elämän täydelliset naiset, Brooke Loganit, sinkut ja mirkut: Mikä ihaninta, se vähentää tehokkaasti ihon punoitusta. Joten tässä tuotevinkki aivan kaikille, jotka haluavat ihon näyttävän tasaisen kauniin sävyiseltä ilman meikkiä, vaikkapa jonain romanttisena iltana tai sen jälkeisenä aamuna. Kukapa sitä haluaisi helottaa palavan punaisena tärkeänä hetkenä. 😉 Voin ihan omasta kokemuksesta sanoa, että tämä kasvovesi todella rauhoittaa nopeasti. Sitä suositellaan käytettäväksi vanulla pyyhkien, aamuin illoin, heti puhdistuksen jälkeen. Itse kaadoin kämmenelle pari pisaraa ja levitin suoraan kasvoille. Minä kun tykkään uittaa kasvoni kasvovedessä ja tästä tavasta en luovu koskaan. Aivan paras tunne iholla, kokeilkaapa vaikka!

Kaunis pakkaus myös lahjaksi.

Seuraavaksi tulee mielestäni se PARAS näistä kaikista, Intral Daily Rescue Serum. Nimensä mukaan lyhyesti ja ytimekkäästi: Kun on hätä, ota tätä! Kyseessä on syvätehoisesti rauhoittava, punoitusta ja ihoärsytyksiä todella nopeasti lievittävä hoitoseerumi. Sen rauhoittavat ominaisuudet antavat nopean avun ärtyneelle iholle tehden siitä samalla tasaisen sävyisen, kauniin, pehmoisen ja kosteutetun. Se sisältää elementtejä, jotka lujittavat herkän ihon tukirakennetta ja sen sisältämät polysakkaridit vahvistavat ihon suojamekanismeja, jotka on heikentyneet sisäisten tai ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. Lisäksi se täydentää herkän ihon ravintotarpeita ja onkin ihanteellinen myös rosacea-ihon hoidossa. (rosacea =krooninen ihotulehdus)

Tämä tehoseerumi sopii myös äärimmäisen ärtyneelle iholle.

Tätä käytetään aamuisin levittämällä 3 pumppausta kasvoille ja kaulalle huolellisen puhdistuksen jälkeen. Sitä sivellään iholle, kunnes seerumi on täysin imeytynyt iholle. Lopeta sively joka tapauksessa jossain vaiheessa, vaikka se tuntuukin todella hyvältä ja koukuttavalta. Pitää sitä päivässä muutakin saada aikaiseksi. Seerumin jälkeen voit halutessasi laittaa ihollesi pisaran aromaterapeuttista öljyä ja viimeisenä iholle levitetään hoitovoide.

Intral Soothing Cream viimeistelee tämän rauhoittavan ihonhoidon. Edellä mainittujen rauhoittavien ominaisuuksien lisäksi tämä voide vähentää ihon kuumotusta sekä kiristävää tunnetta ja se pyrkii tarjoilemaan iholle sen ideaalisen kosteustasapainon, jolloin myös ihoa suojaava hydrolipidikalvo elpyy. Tämä parantaa ihon sietokykyä ja vahvistaa sen luonnollista suojamekanismia. Jatkuva käyttö auttaa ihoa vahvistumaan ja sen vastustuskyky paranee. Itse pidin tämän tuotteen kohdalla sen nopeasta syväkosteuttavasta vaikutuksesta. Heti levityksen jälkeen tuntui siltä kuin kasvot olisivat saaneet poikkeuksellisen paljon kosteutta pintaa syvemmälle. Mikäli siis koet, että ihosi on todella kosteusköyhä niin tässä voiteessa riittää potkua.

Kuinka pehmeän ja kosteutetun tunteen voikaan saada iholle. Aivan kympin arvoinen kosteutus.

Kokeiltuani nämä neljä tuotetta (tällä kertaa tarkoituksella ilman aromaterapeuttista öljyä) voin sanoa, että ihoni tuntuu aivan käsittämättömän pehmoiselta ja jopa oma fiiliskin tuntuu jälleen rauhoittuneen. Tämä setti sopii takuuvarmasti rauhoittamaan ja hellimään niin auringossa rasittunutta kuin pakkasessa värjötellyttäkin ihoa. Jos haluat päästä kokeilemaan kaikkia näitä rauhoittavia tuotteita, niin kannattaa äkkiä metsästää tämä matkapakkaus, sillä tätä on saatavilla vain rajoitetun ajan. Meidän Emotionista tätä saa tammialesta hintaan 33.90€ ja sitä on, ainakin hetken aikaa, tilattavissa myös Sokoksen verkkokaupasta. Normikokoja on sitten toki myös sasatavilla.

Tämä setti on joka sentin väärti. Suosittelen kokeilemaan!

Mikäli ihosi kaipaa rauhoitusta, niin ei sen väliä, lähdetkö reissuun vai et, tämä hoitokokonaisuus kannattaa kokeilla. Voi olla, että se on juuri se apu, jota ihosi kaipaa. Darphin tunnetusti osaa luoda rennon olon niin iholle kuin mielelle, joten myös hektisen ja stressaavan elämän keskelle tämä tuo juuri sopivasti rauhoitusta. Itse toki toivon, että tarvitsen näitä matkakokoja siksi, että ne menee minigrip -pussissa kätevästi käsimatkatavaroihin. Reissuja odotellen.. 😉

Bon voyage mulle kiitos!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *